30. oktober 2020
Prisoverrækkelsen fandt sted søndag på 3F?s femte ordinære kongres i Aalborg Kongres & Kultur Center, hvor en fyldt sal med 730 delegerede kvitterede med stående klapsalver til Dusan Jovanovic. Foto: Niels Aage Skovbo
Prisoverrækkelsen fandt sted søndag på 3F?s femte ordinære kongres i Aalborg Kongres & Kultur Center, hvor en fyldt sal med 730 delegerede kvitterede med stående klapsalver til Dusan Jovanovic. Foto: Niels Aage Skovbo
Foto: Niels Aage Skovbo
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tidligere byrådsmedlem modtager integrationspris

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tidligere byrådsmedlem modtager integrationspris
Næstved - 23. september 2019 kl. 11:20

Dusan Jovanovic, mangeårig formand for Næstved Kommunes integrationsråd og byrådsmedlem fra 2001 til 2017, har på 3F's kongres i Aalborg fået Basel Kamals Mindepris for sin integrationsindsats gennem årtier.

arrow Læs også: Integrationsrådsformand inden demonstration: Kender slet ikke Stram Kurs

Dusan Jovanovic var indstillet til prisen af 3F Sydsjælland, som fremhæver hans mangeårige indsats i både fagbevægelsen, i kommunen og på landsplan.

Engagement og drivkraft

Mindeprismodtageren kom til Danmark fra det tidligere Jugoslavien for næsten 50 år siden og blev involveret i fagligt arbejde i forbindelse med sit skifteholdsarbejde på Holmegaard Glasværk.

Kombinationen af Dusan Jovanovics engagement, for at folk bliver behandlet ordentligt, og en manglende evne til at holde mund har været drivkraften i det faglige og politiske arbejde og integrationsindsatsen.

Dusan Jovanovic er i dag gået på pension, men er fortsat i sit virke som formand for Næstved kommunes integrationsråd. Mindeprisen er stiftet af det nu afdøde 3F-medlem Basel Kamal, som var fællestillidsrepræsentant på Rigshospitalet og aktiv i den danske integrationsdebat i mange år.

arrow Otte sagde farvel til modstandere og kolleger
20. december 2017 kl. 09:00 Opdateret: kl. 08:47
arrow Manglede tre stemmer: Første indvandrer i byråd stopper til nytår
23. november 2017 kl. 15:02 Opdateret: kl. 08:56
Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk