24. februar 2020
Thomas Wivel har efterhånden gjort det til en tradition at afprøve nyt materiale på Beach, og den tradition vil han ikke bryde, så på fredag står han der igen.
Thomas Wivel har efterhånden gjort det til en tradition at afprøve nyt materiale på Beach, og den tradition vil han ikke bryde, så på fredag står han der igen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Thomas Wivel er vild med Beach

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Thomas Wivel er vild med Beach
Opdateret 21. marts 2016 kl. 13:39
Næstved - 21. marts 2016 kl. 13:00
Af Niels Brande
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Thomas Wivel har efterhånden gæstet Beach i Næstved mange gange for at afprøve nyt materiale, og fredag 25. marts står han igen på scenen i Nygade 10, hvor der er gratis adgang til hans optræden kl. 20.

I 2015 blev det til næsten en månedlig visit, og det er ikke tilfældigt, at han bliver ved at vende tilbage.

- Der er en eller anden særlig magi i rummet på Beach. Der er både lidt folkefest over det, men samtidig også et lyttende publikum på en hjerteligemåde. Mange andre steder er folk jo også flinke nok, men der er også tit en klar forventning om, at der altså skal leveres, når de nu er kommet. På Beach er atmosfæren bare anderledes, selv om jeg selvfølgelig tænker over, at når folk har sat en aften af, skal de også have noget med hjem, siger Thomas Wivel, der efter mere end et kvart århunderede i komikbranchen også har gjort en anden opdagelse i Næstved.

- Jeg har jo opdaget, at det i virkeligheden er på steder som Beach, hvor folk er tæt på, at standup virkelig hører til.

Samarbejdet, som man godt kan kalde det, mellem ejeren af Beach Svend Olesen og komikeren er naturligvis også en væsentlig forklaring på de mange gratis optrædener.

- Det er herligt, at Svend er så generøs at give plads til mig. Det er rart at kunne prøve nyt materiale af, og det er jo ikke alle steder, man får stillet 2x45 minutter frit til rådighed, så jeg håber da, at samarbejdet kan fortsætte længe endnu, siger Thomas Wivel.

Han har for nylig givet sig selv en udfordring, eller et benspænd som han kalder det.

- 9. april kaster jeg mig ud i et rekordforsøg. Jeg vil lave standup ti timer i træk, og der kommer jeg også til at bruge noget af alt det materiale, jeg har prøvet af på Beach.

Showet, eller rettere sagt de ti shows af hver en times varighed, kan opleves på Teater Play i København.

Thomas Wivel har overvejet at kontakte Guinness rekordbog, men uanset om rekorden bliver officiel eller ej, glæder komikeren sig til ti timer på scenen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk