6. juli 2020
Billede
gallery icon

Se billedserie

facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Termoruderne laves da i Næstved

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Termoruderne laves da i Næstved
Opdateret 05. februar 2015 kl. 12:08
Næstved - 24. januar 2012 kl. 09:10
Af Per Witt
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk
Næstved // Der er sikkert ikke mange der ved det, men i Næstved ligger Sjællands største termorudeproducent - der samtidig er en almindelig glarmestervirksomhed, hvor også private kan henvende sig for at få lavet en rude til et vindue.

- Hvorfor skifte hele vinduet, hvis rammen omkring glasset er god nok. Vi laver den nyeste generation af energiruder, hvor varmetabet er reduceret så meget, at udgiften til udskiftning af glasset har betalt sig hjem inden for meget få år, pointerer indehaver Peter Nielsen fra termorudeproducenten Niels Juel Pedersen A/S, der har til huse i store produktionsbygninger på Transportbuen 13.

Her har firmaet været de sidste 25 år, men det har faktisk en historie, der rækker helt tilbage til 3. august 1893 for at være helt præcis.

Det var dengang glarmester Niels Juel Pedersen etablerede virksomheden midt i Næstved.
Familiefirma
I dag ledes Niels Juel Pedersen i det daglige af Peter Nielsen, der er søn af Kai Nielsen. Faderen overtog firmaet i 1972 af familien Juel Pedersen. Firmanavnet er bevaret hele vejen igennem og det ejes i dag af Peter Nielsen, søsteren Anette Nielsen samt Dan Christensen i fællesskab.
Køb direkte hos producenten
- Mange tror, vi udelukkende er en stor fabrik, der leverer termoruder til underleverandører. Men alle i Næstvedområdet kan få os til at kigge forbi privatboligen for at fortælle om mulighederne for at få et bedre indemiljø, hvor der også er lunt at sidde ved vinduerne. Vi tager gerne mål og giver tilbud på nye, energivenlige ruder uden eller med montering. Det er ganske uforpligtende og koster intet, understreger Peter Nielsen.

Man er naturligvis også velkommen til at kigge forbi kontoret på Transportbuen både for bestilling og afhentning af nye ruder.
Levering med det samme
- Vi kan, som meget få på markedet, levere nye ruder fra dag til dag eller på ganske få dage. Har man behov, så kan vi lave en rude på 3,5 meter gange 2,7 meter, men det er vist de færreste, der har brug for dette, siger Peter Nielsen med et smil.
Stort know-how
Som oprindelig bygningskonstruktør er han med til at lave beregninger og tilbud til kunderne. Firmaet har bl.a. stor ekspertise i sikringsglas og lamineret glas og aluminium- og glaskonstruktioner f.eks. til store indgangspartier i offentlige bygninger og udestuer hos private.
Har du ændret dine indkøbsvaner i forbindelse med coronakrisen?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk