18. september 2020
Igen i år sælger Team Rynkeby Storstrøm juletræer, gløgg og æbleskiver på Axeltorv i Næstved til fordel for Børnecancerfonden. Privatfoto
Igen i år sælger Team Rynkeby Storstrøm juletræer, gløgg og æbleskiver på Axeltorv i Næstved til fordel for Børnecancerfonden. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Team Rynkeby støtter Børnecancerfonden ved hjælp af juletræer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Team Rynkeby støtter Børnecancerfonden ved hjælp af juletræer
Næstved - 09. december 2018 kl. 10:26
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Næstved: Igen i år sælger det lokale Team Rynkeby -hold juletræer på Axeltorv til fordel for kritisk syge børn. Det sker i samarbejde med Næstved Cityforening i alle weekender frem til jul.

Den 8. og 9. december, 15. og 16. december samt 22. og 23. december mellem klokken 10 og 16 står rynkerne klar til en snak om projektet, og hvorfor Team Rynkeby Storstrøm nu for 6. år i træk sælger juletræer til fordel for Børnecancerfonden. Der sælges også gløgg og æbleskiver, som kan nydes, mens juletræet bliver pakket.

Team Rynkeby er et europæisk velgørenhedscykelhold, som hvert år cykler til Paris for at samle penge ind til organisationer, der hjælper børn med kritiske sygdomme. Overskuddet fra salget af juletræer, gløgg og æbleskiver går ubeskåret til Børnecancerfonden.

Når julen overstået, er Rynkeby-teamet klar til at bringe de brugte juletræer videre. Igen i år afhenter rynkerne juletræer mod en donation på 50 kroner eller højere. De afhenter træer i hele det gamle Storstrøms Amt. Træerne afhentes enten i weekenden uge 52 (29.-30. december) eller uge 1 (5.-6. januar). Team Rynkeby Storstrøm modtager også gerne tomme pantflasker, som vil blive indløst og doneret ubeskåret til Børnecancerfonden.

Er du klar til at bære mundbind, når du skal handle ind?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk