22. april 2021
Musikteater Næstved har opsat en ny musical hvert år siden 2017 - her »Legally Blonde«. Næste gang bliver det Cats, der får premiere 28. maj i Ny Ridehus. Foto: Esben Thoby
Musikteater Næstved har opsat en ny musical hvert år siden 2017 - her »Legally Blonde«. Næste gang bliver det Cats, der får premiere 28. maj i Ny Ridehus. Foto: Esben Thoby
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Talentfulde katte på scenen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Talentfulde katte på scenen
Næstved - 29. oktober 2020 kl. 10:41
Af Esben Thoby

Næste år vil en af de største og mest kendte musicals nogensinde kunne opleves i Næstved. Det er Musikteater Næstved, der blandt andet er en del af Talentskolen, som opsætter Andrew Lloyd Webbers Cats.

arrow Læs også: Frimærkeklub fylder 80 år

Musicalen har 40 års jubilæum i 2021 og hører til blandt de musicals, som har spillet allerflest gange nogensinde. Hele 21 år i Londons West End og 18 år på Broadway blev det til.

Elever sikret plads

Cats gjorde i begyndelsen af 80'erne en kæmpe stjerne ud af Elaine Page, der i rollen som Grizabella udødeliggjorde sangen Memory. Den er bygget over den engelske forfatter T.S. Elliots digte og har tidligere spillet i Danmark.

Det var på Det Ny Teater i 2002 med blandt andre Kristian Boland, Kirsten Price og Pernille Schrøder i hovedrollerne. Nu er det Musikteater Næstveds tur til at fortolke denne mastodont af en musicalklassiker, som Adam Price har oversat til dansk, med unge, dygtige talenter.

Elever på Talentskolens musicallinje er sikret en plads, men alle har mulighed for at medvirke. Der afholdes auditions søndag den 22. november.

arrow Privatskole lukket - nu strømmer børnene til friskole
08. november 2020 kl. 08:11 Opdateret: kl. 13:51
arrow Bogstaver og hjulspin - Lykkehjulet set indefra
03. november 2020 kl. 20:21 Opdateret: kl. 11:36
Fra den 21. april må eksempelvis restauranter åbne for servering udenfor og indenfor men med restriktioner. Er reglerne for at gå ud og spise og drikke for indviklede?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk