20. januar 2019
Marie-Louise Brinck ser sig nødsaget til at lukke købmandsforretningen i Sandved på grund af svigtende omsætning. Hun har sammen med sin mand drevet Let-Køb siden februar 2015. Fotos: Mia Than West
gallery icon

Se billedserie

Marie-Louise Brinck ser sig nødsaget til at lukke købmandsforretningen i Sandved på grund af svigtende omsætning. Hun har sammen med sin mand drevet Let-Køb siden februar 2015. Fotos: Mia Than West
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Svigtende omsætning lukker Købmandsgården

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Svigtende omsætning lukker Købmandsgården
Næstved - 22. januar 2018 kl. 07:45
Af Mia Than West
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Siden februar 2015 har Marie-Louise Brinck budt kunderne i Let-Køb på Jernbanevej velkommen med smil. Det er snart slut. Hun har besluttet at dreje nøglen om, og hvis hun ikke når at leje forretningen ud til en anden købmand inden den 30. april, så lukker den sidste købmandsforretning i Sandved.

arrow Læs også: Borgermøde om lukket Spar

Det skriver Sjællandske.
- Det første år var fantastisk. Der er bare ikke længere den opbakning, der var i starten. Jeg ved simpelthen ikke, hvad der skal til. Jeg synes selv, vi har gjort et stort stykke arbejde, fortæller Marie-Louise Brinck.

Købmandsgården i Sandved har eksisteret siden 1896, hvor den nu nedlagte jernbane kom til byen. Flere gange har butikken været truet på sin eksistens, og nu står den endnu en gang overfor en lukning.

- Jeg har aldrig forventet, at folk skulle gøre deres storindkøb hos os. Jeg havde da måske forventet, at man ville bakke mere op, siger Marie-Louise Brinck, der selv arbejder omkring 50 timer om ugen i købmandsforretningen.

- Der skal lægges rigtig meget energi i det. Vi har ikke energien til det mere. Jeg vil gerne takke alle de kunder, der har bakket os op. For dem er der også mange af, pointerer hun.

Der er i alt 10 ansatte i Let-Køb inklusiv Marie-Louise Brinck. De fleste er ungarbejdere på deltid. De ansatte er alle sammen blevet orienteret om, at det snart er slut. Allerede i efteråret drøftede Marie-Louise Brinck og hendes mand at lukke forretningen. Beslutningen blev endeligt taget i november og meldt ud til personalet i starten af december.

Både Min Købmand i Holme-Olstup og SuperSpar i Blangslev er for nylig lukket. Og nu er turen altså kommet til Let-Køb i Sandved.

arrow Spar er ikke bare lukket - også gået konkurs
26. januar 2018 kl. 09:30 Opdateret: kl. 09:03
arrow Borgerne skal selv redde Spar-butik
24. januar 2018 kl. 09:28 Opdateret: kl. 08:20
arrow Lyn-møde kan redde supermarked
20. januar 2018 kl. 11:07 Opdateret: kl. 11:08

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk