5. december 2020
Kvislemark præstegård har stået tom siden december 2013. Bygningerne er fyldt med skimmelsvamp, som har invalideret tidligere sognepræst Gunver Birgitte Nielsen. Arkivfoto
Kvislemark præstegård har stået tom siden december 2013. Bygningerne er fyldt med skimmelsvamp, som har invalideret tidligere sognepræst Gunver Birgitte Nielsen. Arkivfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Svampebefængt præstegård bliver sat til salg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Svampebefængt præstegård bliver sat til salg
Næstved - 26. februar 2020 kl. 04:11
Af Ida Steenfeldt Andersen

Menighedsrådet i Kvislemark-Fyrendal-Førslev Sogne sætter et til-salg-skilt i jorden udenfor Kvislemark præstgård indenfor meget nær fremtid.

arrow Læs også: Præstegård solgt til Lyngby-par

Beslutningen om at sætte præstegården til salg blev egentlig taget i maj 2018, men arbejdet med at gøre boligen klar til salg har taget sin tid og kostet et utal af diskussioner i menighedsrådet.

Præstegården er nemlig ramt af giftig skimmelsvamp, som blandt andet har betydet, at tidligere beboer sognepræst Gunver Birgitte Nielsen er invalideret og sygemeldt med luftvejsproblemer.

Medlemmerne af menighedsrådet har været uenige om, hvorledes de skulle renovere og beholde præstegården eller sætte den til salg.

Efter adskillelige mislykkede forsøg på at skaffe de nødvendige kroner og ører for at kunne renovere, bliver præstegården nu sat til salg. Skimmelsvampen vokser stadig i præstegården, og det betyder at interesserede købere skal i gang med et omfattende renoveringsprojekt, før bygningerne er beboelige igen.

arrow Køb din egen præstegård fuld af skimmelsvamp
06. juni 2020 kl. 04:43 Opdateret: kl. 17:33
arrow Præstegård fyldt med skimmelsvamp bliver gjort klar til salg
26. februar 2020 kl. 21:18 Opdateret: kl. 15:30
Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk