24. januar 2019
- Det er en fantastisk dag, siger direktør Hans Larsen, som er meget glad for, at over 7000 allerede har tegnet medlemskort til Fensmark Brugsforening i det nye regi under Dagrofa. Skiftet skete den 1. januar. Fotos: Helle Hansen
gallery icon

Se billedserie

- Det er en fantastisk dag, siger direktør Hans Larsen, som er meget glad for, at over 7000 allerede har tegnet medlemskort til Fensmark Brugsforening i det nye regi under Dagrofa. Skiftet skete den 1. januar. Fotos: Helle Hansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: SuperBrugsens forvandling

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

SuperBrugsens forvandling
Næstved - 02. januar 2018 kl. 08:07
Af Helle Hansen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Coop har været der fra morgenstunden og pille de gamle servere og kasser ned.

arrow Læs også: Byens eneste købmand lukker

Tre bure med gammelt it-udstyr og sorte skærme på kontoret vidner om, at Coops system nu er lukket ned i den tidligere SuperBrugsen på Næstvedvej.

1. januar er Dagrofa og Atea i gang med at sætte nye kasseterminaler op, og direktør Hans Larsen er manden med det store overblik. Telefonen ringer. Bestyreren af den tidligere brugs i Vallensved, der lige for få minutter siden har slået dørene op som Spar-købmand, har problemer med systemet, der skal give byttepenge tilbage.

På kontoret er Heidi Bagger i gang med at lægge planen for, hvordan holdene skal stykkes sammen til tirsdagens oplæring af alle de ansatte, som har noget med kasserne at gøre. Hanne Hansen, som sidder med regnskabet, har afsluttet de gamle kasser og det gamle år og er ved at sætte de sidste print fra det gamle økonomisystem i mapper.

- Vi er jo vanemennesker, så det er dybt underligt det her, men folkene fra Dagrofa er hele tiden klar til at hjælpe, hvis vi har spørgsmål, siger Hanne Hansen.

- Vi er spændte men ikke nervøse, tilføjer Heidi Bagger, som er ved at lave opgaver til folkene i kassen, så de kan lære det nye system at kende.

- Vores vigtigste opgave de kommende dage er at gøre alle ansatte trygge ved det nye system, siger Klaus Møller, projektleder i Dagrofas it-afdeling.

Forberedelserne til skiftet fra Coop til Dagrofa har stået på siden august, og nu er det alvor.

Hans Larsen er spændt men glad. SuperBrugsen sluttede med manér med nogle gode dage med masser af kunder.

- Så er der lige 13.000 elektriske hyldeforkanter med priser, som skal spille sammen med det nye system, siger Hans Larsen, som er her og der og alle vegne lige i disse dage, hvor alle brikkerne skal falde på plads.

- Vi har lige fået de nye medlemskort ind ad døren. Det er helt vildt, at over 7000 allerede har tegnet nye medlemskort til Fensmark Brugsforening, siger han glad. De nye medlemskort med billede af den gamle brugs vil være klar til udlevering 22. januar.

De godt 120 ansatte har fået nyt arbejdstøj, 14 kasseterminaler bliver skiftet ud i løbet af 1. og 2. januar, alle skal vænne sig til Dagrofas systemer, de sidste skilte kommer på plads i dag og her bliver der også skiftet håndtag på kundevognene.

Spar i Vallensved åbnede mandag ved middagstid, den tidligere SuperBrugs, som nu er blevet til Fensmarks Brugsforening, en del af Meny, åbner i morgen, den 3. januar, og Spar i Glumsø åbner på fredag efter en lidt større ombygning.

Og så er skiftet fra Coop til Dagrofa gennemført.

arrow Fra SuperBrugsen til Meny og tilbage igen
02. november 2018 kl. 11:48 Opdateret: kl. 11:48
arrow Brugsforeningen er stadig selvstændig
25. april 2018 kl. 16:00 Opdateret: kl. 15:01
arrow God start for Meny i Fensmark
08. januar 2018 kl. 15:19 Opdateret: kl. 15:19

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk