16. december 2017
SuperBrugsen i Glumsø bliver fra nytår en del af Spar i stedet for Meny, som det tidligere blev meldt ud. Direktør Hans Larsen fra Fensmark Brugsforening (th.) og uddeler Palle Jensen glæder sig over beslutningen. Foto: Peer Rasmussen
SuperBrugsen i Glumsø bliver fra nytår en del af Spar i stedet for Meny, som det tidligere blev meldt ud. Direktør Hans Larsen fra Fensmark Brugsforening (th.) og uddeler Palle Jensen glæder sig over beslutningen. Foto: Peer Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: SuperBrugs bliver del af Spar-kæden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

SuperBrugs bliver del af Spar-kæden
Opdateret 10. oktober 2017 kl. 08:44
Næstved - 10. oktober 2017 kl. 08:41
Af Peer Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Fensmark Brugsforening, der er en af Danmarks største brugsforeninger, meldte tidligere på året ud, at man har indgået samarbejde med Dagrofa fra begyndelsen af 2018.

I den forbindelse var det i første omgang planen, at Glumsø Brugsforening skulle være en del af Meny-kæden. Dette er nu ændret, og Glumsø Brugsforening bliver i stedet en del af Spar-kæden.

- I forhold til butikkens størrelse og beliggenhed har bestyrelsen, uddeleren og jeg vurderet, at butikken i Glumsø vil gøre sig bedre som en Spar-butik end som en Meny-butik. Meny bygger på et koncept, der kræver mange medarbejdere i butikken hele tiden, og det har vi ikke ressourcerne til i Glumsø, udtaler direktør for Fensmark Brugsforening, Hans Larsen om baggrunden for beslutningen.

- Vi vil derfor hellere koble os på Spar konceptet, der med et stærkt udgangspunkt i den lokale købmand/uddeler, giver os mulighed for at fastholde konkurrencedygtige priser samt yderligere styrke det lokale nærvær, til gavn for kunderne i Glumsø og omegn, uddyber han.

Uddeleren i Glumsø Brugsforening, Palle Jensen, der selv er opvokset og har gået i skole i Glumsø, mener også, at Spar er det rigtige koncept.

- Beslutningen om, at vi kobler os på Spar i stedet for Meny er den helt rigtige. Spar vil give os masser af fleksibilitet til at opbygge og tilpasse butikken specifikt til lokalsamfundet, så vi kan skabe den bedst mulige indkøbsoplevelse for kunderne i Glumsø og omegn, udtaler Palle Jensen.

Hos den nye Glumsø Brugsforening - en del af Spar, vil der fortsat være en åben slagterafdeling, med en synlig slagter, der er klar til at dele ud af sin ekspertise. Delikatessen vil fortsat tilbyde hjemmelavede smørrebrød, sandwich, lune retter og færdigretter til at tage med hjem.

Butikken i Glumsø vil bibeholder den udvidede vinafdeling i samarbejde med Fensmark Brugsforening og »FensWine«.

Derudover fortsætter de to daglige leverancer af friskbagt bagerbrød fra Bagergården i Fensmark.

Butikken vil fortsat have en frugt- og grøntafdeling med fokus på blandt andet økologi.

- Vi er allerede i gang med at forandre butikken, blandt andet med en ny flaskeautomat og vi håber at være klar med en ny og tidssvarende facade omkring årsskiftet. I butikken fortsætter vi som vi altid har gjort, bare lidt anderledes, erklærer Palle Jensen.

- Butikken holder lukket i dagene efter nytår, så den vil være istandsat og klar til at byde kunderne i Glumsø og omegn indenfor til genåbningsfest fredag den. 5. januar klokken 08. Jeg glæder mig til at give kunderne i Glumsø og omegn en flot lokal dagligvarebutik, med fokus på lokal forankring, konkurrencedygtige priser, god service og nærvær med kunderne i centrum, uddyber han.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.
Like os på facebook

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk