19. september 2021
Kurt Gade (tv.), Peter Jørgensen og Nancy Gade har travlt hos Fuglebjerg Sundhedsklinik. Nu udvider de med en afdeling i Dalmose. Foto: Jørgen C. Jørgensen
Kurt Gade (tv.), Peter Jørgensen og Nancy Gade har travlt hos Fuglebjerg Sundhedsklinik. Nu udvider de med en afdeling i Dalmose. Foto: Jørgen C. Jørgensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sundhedsklinik udvider med ny afdeling

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sundhedsklinik udvider med ny afdeling
Næstved - 22. februar 2020 kl. 20:10
Af Mia Than West

Der er travlhed hos Fuglebjerg Sundhedsklinik. Så travlt, at de nu har besluttet at udvide med en afdeling på Atkærcenteret i Dalmose. Det fortæller medindehaver Kurt Gade.

arrow Læs også: Tre grunde til, hvorfor sundhedsklinikker er en god idé

- Vi har mange, som kommer fra den vestlige del, der ligger og kører til os. Nu kommer vi til dem. Der er ikke nogen massører eller zoneterapeuter der, siger Kurt Gade, der tilbage i november 2014 åbnede massageklinik på Lundevej i Fuglebjerg.

Til at starte med arbejdede han deltid samtidig med, at han passede sit job som tømrer. Siden flyttede klinikken til en mere central placering på Byagervej med SuperBrugsen og lægehuset som naboer.

I dag er Fuglebjerg Sundhedsklinik et familieforetagende med tre behandlere. Udover Kurt Gade er også svogeren Peter Jørgensen og søsteren Nancy Gade behandlere i klinikken, der blandt andet tilbyder massage, zoneterapi, skadesterapi, japansk lifting og akupunktur.

- Det har udviklet sig. Det må man sige. Jeg havde forventet, det skulle være en bibeskæftigelse. Det er rigtig sjovt at starte sådan noget, der bliver til en succes, konstaterer Kurt Gade.

Planen er, at de til at starte med holder åbent fra klokken 8 til 16 onsdag og torsdag i den nye afdeling. I første omgang klarer de tre selv klienterne, men på sigt skal der formentlig ansættes flere.

- Vi har snakket om at bygge det op som en kæde og uddanne vores egne folk på sigt, siger Kurt Gade.

Klinikken i Fuglebjerg fortsætter som hidtil. Her er der åbent mandag til torsdag fra klokken 9 til 17, fredag 9 til 14 og lørdag fra klokken 9 til 12. Der er åbningsreception i Dalmose onsdag den 11. marts fra klokken 10 og 13, hvor både Kurt Gade, Peter Jørgensen og Nancy Gade vil være til stede.

arrow Børneyoga og meditation hitter hos private børnepassere
14. november 2020 kl. 17:27 Opdateret: kl. 15:10
arrow Ny formand vil udvikle velfærdssamfundet
30. oktober 2020 kl. 12:05 Opdateret: kl. 11:54
Synes du, at kommunen er der for dig?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk