12. december 2017
Susanne Møgaard Betak har her taget Gitemarija Loiborg under kærlig behandling. Privatfoto
Susanne Møgaard Betak har her taget Gitemarija Loiborg under kærlig behandling. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Messe: Kvinder sætter fokus på sind og krop

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Messe: Kvinder sætter fokus på sind og krop
Næstved - 13. oktober 2017 kl. 11:06
Af Per Witt
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

»Placebo eller virkelighed?« er overskriften på en to-dages messe for sundhed, helse, udvikling og oplevelser, som holdes på Elverhøjsvej 16 i Næstved ud til »Køgevejskrydset«.

- Det er en messe for mennesker, der forfølger deres drømme. Og vi er både festlige, farverige og faglige, når vi slår dørene op lørdag den 14. og søndag den 15. oktober til en messe i Holstedhus, fortæller Susanne Mølgaard Betak og Gittemarija Loiborg, der er initiativtagere til messen. I det daglige har Gittemarija Loiborg advokatvirksomhed på matriklen.

Messen byder på indhold omkring stress, fysiske mentale eller andre tilsvarende udfordringer. Er man bare til velvære, byder dagene også på massage, aromaterapi, japansk facelift, clairvoyace og mange andre wellness tilbud, og spænder over produkter fra Forever Living, til smykker og olier.

På messen kan man også møde advokaten Gittemarija Loiborg, der kan lidt mere mellem himmel og jord, og giver gode råd om hverdagens juridiske udfordringer.

Hele efteråret vil der være 11 foredrag foredrag i Holstedhus. De begynder tirsdag 24. oktober, og der er tilrettelagt indtil og med lørdag 9. december, hvor der er julestue.

Blandt foredragsholderne er dr.med. Søren Hancke, der fortæller om og demonstrerer, hvorledes man via uskadelig ultralydsscanning kan få vished for din indre fysiske tilstand og Sanne Lodal der demonstrerer, hvordan man via termografisk billedscanning kan få vist inflammationer og afsløre sygdomme og svagheder i kroppen.

På adressen platformen-event og udvikling på facebook kan man finde den præcise arrangementoversigt.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.
Like os på facebook

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk