23. september 2021
Programmet for Kalbyris begynder 15.30 og har konkurrencer, street art workshop, basket og fodbold. Det meste gentages 15. juni i Sydbyen - også fra kl. 15.30. www.game.ngo. Pressefoto
Programmet for Kalbyris begynder 15.30 og har konkurrencer, street art workshop, basket og fodbold. Det meste gentages 15. juni i Sydbyen - også fra kl. 15.30. www.game.ngo. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Street Game rammer Næstved

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Street Game rammer Næstved
Næstved - 12. juni 2021 kl. 06:00

Der bliver fest under åben himmel 14.-15. juni, når Street GAME rammer Sydbyen og Kalbyris med turneringer i streetbasket og gadefodbold mixet med street art og hiphop DJ's.

arrow Læs også: Team Tvilling trænede for første gang i Næstved

Det er den årlige fejring af gadeidrætten, og Street Game rummer både turneringer i gadefodbold og streetbasket og workshops i street art og dans.

Den 14. og 15. juni
Det er GAME's unge frivillige, der normalvis driver ugentlige træninger for børn og unge i deres lokalområde, som er med til at stable Street GAME på benene.

- Vores lokale frivillige, som vi kalder playmakere, er selve rygraden i GAME. Det er dem, der sætter gang i en masse aktiviteter for børn og andre unge i deres lokalområde i form af ugentlige træninger og events som Street GAME. Med vores Playmakere er det muligt for os at få endnu flere med i et positivt fællesskab, som giver sved på panden, fortæller Nikoline Olsen, der er leder af Playmakerprogrammet.

Street GAME er gratis, og alle er velkomne til at kigge forbi og deltage. Det hele foregår 14. juni ved Ellebækskolen afd. Kalbyris, Solsikkevej, Næstved og 15. juni ved Kobberbakkeskolen afd. Sydby, Parkvej 109.

Stemmer du til kommunalvalget i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk