24. september 2020
Det er her de skal placeres, de tre vindmøller på hver 149,9 meter, som nu sendes ud i offentlig høring og skal til debat ved et borgermøde.
Det er her de skal placeres, de tre vindmøller på hver 149,9 meter, som nu sendes ud i offentlig høring og skal til debat ved et borgermøde.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stormomsuste vindmøller på vej i høring

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stormomsuste vindmøller på vej i høring
Næstved - 30. maj 2018 kl. 08:30
Af Kim Palm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Trods protester fra Danmarks Naturfredningsforening og talrige kritiske læserbreve, så er et flertal i Næstved Byråd parat til næste skridt i sagen om de tre store vindmøller ved godset Sparresholm.

arrow Læs også: Turistformand afviser at vindmøller skader Skovtårnets kæmpe succes

De skal i høring, og der skal holdes borgermøde tirsdag den 19. juni kl. 18.00 i Toksværd Forsamlingshus. Det blev besluttet i byrådssalen tirsdag aften.

Mens socialdemokraterne uden tøven nikkede ja til at sende planerne om opstilling af de tre møller på hver 149,9 meter på Sydsjællands højdedrag ud i høring, så er Venstre tydeligvis mere i tvivl.

Partiet stemte ganske vist ja til at planerne kommer i offentlig høring, men afventer den endelige stillingtagen til sagen er fuldt belyst.

Dansk Folkepartis Niels Kelberg var den eneste, der stemte nej til at sende vindmølleplanen i høring. Han fandt det både mærkværdigt og dobbeltmoralsk, at godsejer Thomas Garth Grüner havde gjort indsigelse mod Næstved-Rønnede motorvejen og trætoptårnet ved Camp Adventure fordi det vil skade det smukke herregårdslandskab i området og samtidig selv vil opføre tre mægtige møller.

arrow Bøn fra turist-magnet: Kære minister, stop vindmøllerne
01. september 2020 kl. 16:02 Opdateret: kl. 14:46
arrow Video: Helt til tops langt ude i skoven
08. december 2018 kl. 16:42 Opdateret: kl. 17:42
Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk