23. januar 2019
»Spis med din nabo« i Hammer Forsamlingshus trækker folk af huse. Der er gratis spisning for tilflyttere og det er med til at knytte byen sammen. Privatfoto
»Spis med din nabo« i Hammer Forsamlingshus trækker folk af huse. Der er gratis spisning for tilflyttere og det er med til at knytte byen sammen. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stor succes: I Hammer spiser de sammen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stor succes: I Hammer spiser de sammen
Næstved - 16. september 2018 kl. 19:39
Af Kim Palm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det er hammerfedt at spise sammen i Hammer.

arrow Læs også: Se billeder: Jørn Hjorting fejrede 50 år for De Ringer, Vi Spiller

I hvert fald er fællespisningen blevet en succes og der meldes ofte om fulde huse, når Forsamlingshuset i landsbyen sydøst for Næstved kalder til »Spis med din nabo« fire gange om året.

- Det er virkelig et arrangement, der trækker folk af huse og fællesspisningen er åben for alle, der har lyst til at deltage, siger formand for Forsamlingshuset, Maria Kirk Exner.

Bestyrelsen har i samarbejde med Hammer bylaug besluttet, at dem der er nytilflyttere til selve Hammer by bliver inviteret til gratis spisning den første gang.

- De seneste år er der flyttet rigtig mange nye til, især børnefamilier og vi har erfaring med at "Spis med din nabo" har været medvirkende til at mange hurtigt har fået en god mulighed for at lære deres by og deres naboer godt at kende, siger Maria Kirk Exner.

Næste fællesspisning foregår fredag den 28. september.-

Forsamlingshuset er omdrejningspunkt for livets stjernestunder i Hammer og er flittigt brugt til konfirmationer, bryllupper og runde fødselsdage. Det drives af en forening bestående af syv frivillige og huset fylder 125 år i november.

- Vi har afsat lørdag den 3 november til at holde åbent hus for alle gamle som nye brugere af huset samt hvem der kunne have lyst til at kigge forbi. Vi har i tankerne at lave en lille udstilling med fotos og i den forbindelse søger vi meget gerne fotos eller historier om huset, så hvis nogen skulle have noget liggende er man meget velkommen til at komme forbi Forsamlingshuset i forbindelse med weekendens udstillingen når »Kunsten kommer til Hammer«, lyder opfordringen fra Maria Kirk Exner.

arrow Ny stadion-speaker har aldrig været i Næstved by
30. august 2018 kl. 14:15 Opdateret: kl. 13:45

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk