16. oktober 2019
I to uger har kommunen indbudt borgerne til at komme med forslag til nye ruter - til lands og til vands. Omkring 80 borgere har bidraget med forslag. Fotos: Kim Palm
gallery icon

Se billedserie

I to uger har kommunen indbudt borgerne til at komme med forslag til nye ruter - til lands og til vands. Omkring 80 borgere har bidraget med forslag. Fotos: Kim Palm
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Status fra Boderne: Masser af idéer til nye vandreruter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Status fra Boderne: Masser af idéer til nye vandreruter
Næstved - 10. juli 2019 kl. 14:13
Af Kim Palm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Gå ud og gå en tur. Det er sundt for sjælen og godt for fysikken og snart kommer der flere stier med bedre skiltning i hele kommunen.

Det er status efter, at kommunen i to uger har inviteret folk til at komme med forslag til fremtidens friluftsliv ved at holde åbent hus i Boderne. 80 borgere har nedskrevet konkrete forslag om nye ruter - både på land og til vands, og projektleder Michael Krogh, fortæller at der er kommet flere fine forslag, der skal realiseres.

- Blandt andet er der kommet forslag fra cyklistforbundet om et sammenhængende stisystem mellem kommunens syv nye skovrejsningsprojekter. Det er en idé, der giver rigtig god mening, siger Michael Krogh, der håber at Nordeafonden vil være med til at finansiere en del af udgifterne.

Michael Krogh lover også bedre skiltning på motionsstien Fodsporet og flere naturoplevelser undervejs.

- Fodsporet kan være temmelig ensformigt at færdes på, og kan opleves som en lang, lige streg i landskabet. Men ved at skilte til for eksempel Ladby og andre landsbyer langs ruten, kan vi give brugerne en anderledes oplevelse, når de bevæger sig ud i naturen, siger han.

Fredag lukkede kommunens friluftsbutik i Boderne, men arbejdet med friluftsstrategien er langt fra slut endnu. Omkring 40 personer deltog tidligere på året i et cafémøde i Fuglebjerg og til september afholdes et lignende møde i Tappernøje.

- Dertil kommer, at vi også inviterer borgerne på to markvandringer ved Glumsø og Fensmark. Her kan borgerne også bidrage med idéer til nye stier.

Læs resten af artikel i Sjællandske.

Nyhedsbrevet for Sjællandske Næstved / Ugeavisen Næstved/ Søndagsavisen Sydsjælland
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 06.00
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk