21. september 2020
Oplev Maria Rich, Stine Schrøder Jensen og Mads Rømer Brolin-Tani i »Stå fast«. Foto: Camilla Winther.
Oplev Maria Rich, Stine Schrøder Jensen og Mads Rømer Brolin-Tani i »Stå fast«. Foto: Camilla Winther.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: »Stå fast« i Ny Ridehus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

»Stå fast« i Ny Ridehus
Næstved - 01. december 2019 kl. 16:06
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Psykolog og forfatter Svend Brinkmann har haft stor succes med sine bøger »Stå fast« og »Ståsteder«, hvor han med humor og vid går stik i mod tidens krav om at skulle være evigt omstillingsparat - på arbejdspladsen, hjemme, blandt vennerne og i alle andre aspekter af livet. Men er det lettere sagt end gjort?

Forestillingen »Stå fast« er skrevet frit efter Svend Brinkmanns populære teorier, og den går særdeles praktisk til værks. For hvad er omkostningerne, når arbejdspladsen vil have mere og mere, og hvad sker der egentlig, når man pludselig får nok og vil trække stikket? Og kan man overhovedet fyre den coach, som efterhånden er blevet en god ven af familien?

Næstved Teater viser den anmelderroste forestilling »Stå fast« med Det Kgl. Teater, der er på turné rundt i landet. Forestillingen vises torsdag den 5. december klokken 20 i Ny Ridehus.

Her kan man opleve Maria Rich, Stine Schrøder Jensen og Mads Rømer Brolin-Tani i en eftertænksom komedie, der skal ses med familien. Instruktør Kamilla Wargo Brekling stiller sig sammen med sit hold på Brinkmanns skuldre og ser tidsånden i øjnene. »Stå fast« ser humoristisk og eftertænksomt på de udfordringer, der uundgåeligt vil vælte ud af tilværelsen, når man vælger at tage et grundigt kig på livet, kærligheden, værdigheden, skyldfølelsen og ikke mindst døden.

Ledige billetter kan købes på www.naestvedteater.dk eller tlf. 26251850.

than

Er du klar til at bære mundbind, når du skal handle ind?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk