20. oktober 2018
Næstved Sprog og Integrationscenter har siden 2003 ligget her på kasernen. Som det ser ud lige nu, er det snart et overstået kapitel. Foto: Helle Hansen
Næstved Sprog og Integrationscenter har siden 2003 ligget her på kasernen. Som det ser ud lige nu, er det snart et overstået kapitel. Foto: Helle Hansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sprogcenter klager: Er billigst men tabte udbud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sprogcenter klager: Er billigst men tabte udbud
Næstved - 14. november 2017 kl. 06:00
Af Helle Hansen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Selv om Næstved Sprog og Integrationscenter var billigst, vandt centeret alligevel ikke kampen om danskundervisningen af udlændinge i Næstved Kommune.

Det er dog ikke et nederlag, centeret bare sådan lige vil acceptere, og Næstved Sprog og Integrationscenter har klaget over forløbet til Klagenævnet for udbud. Er vi så ude i noget med en dårlig taber?

- Vi er ikke bare en forsmået tilbudsgiver, siger sprogcentrets direktør Carsten Lê Madsen.

- Vi har konsulteret eksperter på området, og det, vi har klaget over, er, at kommunen ikke har evalueret vores tilbud efter bogen, siger han og nævner, at kommunen tilsyneladende kun har bedømt en del af og ikke det samlede tilbud fra sprogcentret og ikke har fulgt de betingelser, som kommunen selv har udstukket.

- Vi føler lidt, at vi har deltaget i en konkurrence om at løbe hurtigst men er blevet bedømt på vores svømmetag, siger Carsten Lê Madsen.

Sprogcentrets nuværende aftale med Næstved Kommune udløber ved årsskiftet.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk