14. april 2021
Tidligere år er Sport Awards blevet afholdt i Herlufsholm Idrætscenter med op imod 500 deltagere til spisning, prisovervækkelser og god stemning. Det kommer desværre ikke til at ske i år. Foto: Jan Jensen
Tidligere år er Sport Awards blevet afholdt i Herlufsholm Idrætscenter med op imod 500 deltagere til spisning, prisovervækkelser og god stemning. Det kommer desværre ikke til at ske i år. Foto: Jan Jensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sport Awards aflyses - men vinderne skal stadig hædres

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sport Awards aflyses - men vinderne skal stadig hædres
Næstved - 08. april 2021 kl. 12:00
Af Esben Thoby

Næstved: Lige til det sidste havde man håbet at kunne gennemføre Mærk Næstved Sport Awards 2021 i en eller anden form, men med den nuværende genåbningsplan må det nu konstateres, at det ikke lader sig gøre.

arrow Læs også: Forsvundne Arvinger: Rose Maria fik en ukendt morbror og en stor familie

Prisoverrækkelsesshowet, der skulle have fundet sted 5. maj, aflyses derfor i år. Det har et enigt Kultur- og Demokratiudvalg besluttet på dets møde mandag.

- Vi har haft rykket datoen et par gange i håb om, at det skulle se bedre ud. Men det bliver desværre ikke muligt at gennemføre det i år, siger udvalgsformand Linda Frederiksen (S).

En rigtig overraskelse

Det er dog ikke sådan, at man helt sløjfer hyldesten af Næstveds dygtigste sportsudøvere. Det kommer bare til at blive på en anden måde og i en noget mindre end skala end foran de 500 deltagere, der har været til de seneste udgaver af arrangementet i Herlufsholm Idrætscenter.

- Vi har besluttet, at administrationen nu skal finde på idéer til, hvordan vi alligevel kan hædre dem, der har vundet mesterskaber det forgangne år. Det bliver måske lidt a la Byens Bedste, hvor vi kommer ud og besøger de forskellige, så det ikke bliver for store forsamlinger, fortæller Linda Frederiksen og fortsætter:

- Vi vil også stadig uddele vores egen Overraskelsespris 2021. Og i år kommer det så til at blive en rigtig overraskelse for vinderen.

Legater for en million

Ud over Overraskelsesprisen og hyldesten af dem, der har vundet mesterskaber, har Mærk Næstved Sport Awards også været showet, hvor der er blevet overrakt legater for i alt en million kroner til nogle af de idrætsudøvere, der kæmper i landets elitetop. Og legaterne uddeles også stadig i år.

- Det er Team Næstved Eliteidræt, der står for den del, og det er nu op til dem, hvordan de vælger at gøre det, forklarer Linda Frederiksen.

Sport Awards har været afholdt i sin nuværende form de seneste ti år, mens Overraskelsesprisen er blevet uddelt de seneste fem. Den er tidligere gået til Mathilde B. Engtorp fra Næstved Bordtennis, Alexander Mørch fra Sydsjællands Golfklub, Malthe Christensen fra Næstved Kajak og Canoklub, Jeppe Kjølby fra Næstved Billardklub samt Julie Dalgaard, motocross- kører fra Næstved Motorklub.

arrow Ny vision for Rønnebæksholm: Kunsten er til for alle
07. april 2021 kl. 21:56 Opdateret: kl. 11:48
arrow TV-series jagt på »den rige onkel« kan mærkes på lokalarkivet
11. december 2018 kl. 19:30 Opdateret: kl. 10:45
arrow Tv-dokumentar i aften: Moster Ella har bragt bror og søster sammen
07. november 2018 kl. 06:00 Opdateret: kl. 15:08
Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk