14. november 2019
Næstved Boldklub står stadig uden træner og et halvt hold er skiftet ud. Det får sponsorerne til at tvivle på projektet. Arkivfoto: Kim Rasmussen
gallery icon

Se billedserie

Næstved Boldklub står stadig uden træner og et halvt hold er skiftet ud. Det får sponsorerne til at tvivle på projektet. Arkivfoto: Kim Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sponsorerne giver Næstved Boldklub det gule kort

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sponsorerne giver Næstved Boldklub det gule kort
Næstved - 03. juli 2019 kl. 05:52
Af Kim Palm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Næstved Boldklubs kaotiske opstart, med uventet fyring af cheftræner Michael Hemmingsen og sportsdirektør Jacob »Gaxe« Gregersen« samt mandefald i spillertruppen, får nu flere sponsorer til at tvivle på projektet.

arrow Læs også: Tidligere ejer: Kulturen i boldklub er visnet væk

- Klubben har fyret direktøren og cheftræneren, afskediget en masse danske spillere og hentet en masse udlændinge ind. Og når vi spørger, hvor klubben er på vej hen, får vi at vide at den skal funderes på et lokalt islæt. Jeg synes det er noget rod, siger direktør i Profa Group, Mik Bolvig, hvis firma lægger navn til det gamle stadion på Rolighedsvej.

Han efterlyser klare udmeldinger fra klubben - og ikke mindst en cheftræner, der skal få det sammenbragte mandskab til at fungere, når sæsonen fløjtes i gang den 28. juli.

Samme melding lyder fra flere andre sponsorer. Henrik Ring har sponsoreret Næstved Boldklub i flere år og fatter ikke, hvad der foregår internt i klubben.

- Jeg har svært ved at se mig selv som sponsor, hvis der løber 11 udlændinge rundt på banen for Næstved Boldklub, så jeg lurepasser og ser hvad der sker, siger Henrik Ring.

Tirsdag meddelte Næstveds assistenttræner Anders Clausen, at han stopper i klubben, der blev opkøbt af tyskeren Fabian Ernst og ghaneseren Alex Quaye i januar.

Administrerende direktør i Næstved Boldklub, Peter Nielsen, forsikrer fans og sponsorer om at der er ro på klubben - og fundet en cheftræner, i god tid inden sæsonen fløjtes i gang i 1. division.

arrow Per V. er ægte fodboldpassionist
04. juli 2019 kl. 10:39 Opdateret: kl. 10:39
arrow Ny træner bringer smil og glæde
04. juli 2019 kl. 06:10 Opdateret: kl. 10:24
arrow Per V. Hansen ny Næstved-træner
03. juli 2019 kl. 14:01 Opdateret: kl. 14:57

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk