9. maj 2021
Den mangeårige havnedirektør Jesper Møller Petersen er på vej ud i kulden. Det er endnu ikke kommet frem, hvorfor Næstved Byråd mener, at der ikke er andre udvej, end at fyre den på mange måder kontroversielle havnedirektør. Foto: Anna C. Møhl
Den mangeårige havnedirektør Jesper Møller Petersen er på vej ud i kulden. Det er endnu ikke kommet frem, hvorfor Næstved Byråd mener, at der ikke er andre udvej, end at fyre den på mange måder kontroversielle havnedirektør. Foto: Anna C. Møhl
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Splittet byråd dropper politijagt på muldvarp

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Splittet byråd dropper politijagt på muldvarp
Næstved - 21. marts 2019 kl. 05:53
Af Robert Andersen

Det er stadig et mysterium for byrådet, hvem der er muldvarpen. Og det kommer politiet ikke til at ændre på.

arrow Læs også: Fratrædelsesaftale for fyret havnedirektør hemmeligholdes

Der var ikke enighed i Næstved Byråd, da det lukkede punkt på dagsordenen, der omhandlede fyringen af havnedirektør Jesper Møller Petersen, kom til behandling.

Selve sagen holder byrådsmedlemmerne tæt med, men den varslede politiundersøgelse, af hvem der lækkede fortrolige oplysninger til Sjællandske om fyringen af havnedirektøren, vil flere politikere gerne fortælle om.

Lars Hoppe Søe (RV) mener, at man burde have indledt en politiundersøgelse, mens Venstres Kristian Skov-Andersen mener, at der alligevel ikke ville været kommet noget, ud af at politianmelde sagen.

- Min holdning er, at vi skulle melde det til politiet. Det er en lovovertrædelse, så det skal meldes, siger Lars Hoppe Søe.

I princippet er Kristian Skov- Andersen enig.

Borgmester Carsten Rasmussen og Michael Perch, begge fra Socialdemokratiet, fortæller, at emnet aldrig kom til afstemning, da ingen ville stille forslaget i byrådssalen.

Efter sigende skyldes det, at man allerede var klar over, at forslaget ville blive stemt ned. Byrådet var tilsyneladende helt splittet, men flertallet hældte til, at man skulle droppe jagten på den eller de muldvarpe, som byrådet mener kom med oplysningerne.

arrow Havnedirektør er fyret
25. marts 2019 kl. 07:20 Opdateret: kl. 20:15
arrow Byråd truer med politiet: Hvem lækkede fyringssag?
19. marts 2019 kl. 05:53 Opdateret: kl. 17:31
arrow Kontroversiel havnedirektør tæt på at blive afskediget
12. marts 2019 kl. 05:53 Opdateret: kl. 17:37
Planlægger du at holde den kommende sommerferie uden for Danmarks grænser?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk