14. oktober 2019
- Min opfordring er, at truslerne med det samme bliver meldt til politiet, siger formand for Dansk Socialrådgiverforening Kreds Øst, Rasmus Balslev.
- Min opfordring er, at truslerne med det samme bliver meldt til politiet, siger formand for Dansk Socialrådgiverforening Kreds Øst, Rasmus Balslev.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Socialrådgivere: Truende typer skal meldes til politiet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Socialrådgivere: Truende typer skal meldes til politiet
Næstved - 10. juni 2019 kl. 14:15
Af Kim Palm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Mens borgmester Carsten Rasmussen (S) ikke virker synderligt bekymret over den seneste undersøgelse af trusler mod kommunens medarbejdere fra rocker- og bandemedlemmer, er der anderledes bekymring at spore hos Dansk Socialrådgiverforening, der organiserer en stor del af de medarbejdere, der sidder på truslernes holdeplads.

arrow Læs også: Rockere og andre bander truer sig til særbehandling hos kommunen

- Det vækker dyb bekymring, når nogle af vores medlemmer svarer, at de er blevet truet eller intimideret af personer fra rocker- og bandemiljøet og min opfordring er, at truslerne med det samme bliver meldt til politiet, siger formand for Dansk Socialrådgiverforening Kreds Øst, Rasmus Balslev.

Han fortæller endvidere, at socialrådgivere på Jobcenteret og andre steder hvor der er direkte kontakt med borgerne, generelt befinder sig en udsat position.

- Vi er en udsat gruppe og vi får relativt mange trusler. Det stiller arbejdsgiverne overfor et stort ansvar, siger Rasmus Balslev.

I Guldborgsund Kommune har kommunen opgivet at sende rocker- og bandemedlemmer i aktivering for at beskytte kommunens medarbejdere og arbejdspladserne mod overgreb og trusler.

Og Rasmus Balslev kan godt forstå, at det sender et helt forkert signal til andre ledige borgere, der skal igennem aktivering for at opnå retten til kontanthjælp.

- Så absolut. Derfor gentager jeg min opfordring om at trusler skal meldes til politiet, så vi får det stoppet, siger Rasmus Balslev.

Nyhedsbrevet for Sjællandske Næstved / Ugeavisen Næstved/ Søndagsavisen Sydsjælland
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 06.00
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk