<
24. juni 2021
Sidste års vindere blev Ernst Bach, indehaver af Rugvænget Smørrebrød og Janne Uth, serviceleder i Koncern Service Næstved.
Sidste års vindere blev Ernst Bach, indehaver af Rugvænget Smørrebrød og Janne Uth, serviceleder i Koncern Service Næstved.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Social pris fejrer de lokale virksomheder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Social pris fejrer de lokale virksomheder
Næstved - 25. september 2018 kl. 09:08
Af Kim Palm

Jobcenter Næstved uddeler endnu en gang Social pris til de lokale virksomheder, der gør en særlig indsats for at hjælpe folk i arbejde. 34 virksomheder er indstillet til at vinde prisen.

arrow Læs også: Prisuddeling - og vinderne er.....

Virksomhederne er indstillet, fordi de sørger for at tage et særligt hensyn, hvis de får en medarbejder, der har brug for at blive skånet. De er med til at give langtidsledige, sygemeldte og flygtninge en chance på arbejdsmarkedet, og så sætter de særlige initiativer i gang for at skabe trivsel.

Prisuddelingen sker torsdag 27. september klokken 16 til 18, hvor ledere og medarbejdere er inviteret til en festlig eftermiddag på Rønnebæksholm. Her vil man kunne se livshistorier fra forskellige borgere, ligesom man kan møde sidste års vindere og høre dem fortælle mere om, hvad det sociale ansvar betyder for dem. Prisen blev første gang uddelt i 2017, hvor den blev taget godt imod.

- Vi ønsker igen i år at sætte fokus på de mange gode virksomheder, der kan inspirere andre til at skabe endnu bedre vilkår for de borgere, der har brug for en ny chance på arbejdsmarkedet, fortæller formand for Beskæftigelses- og uddannelsesudvalget Anette Brix (C), der sidder i spidsen for den jury, som skal udvælge vinderne.

arrow Prisvindere: Virksomheder bliver hædret for social indsats
21. september 2017 kl. 07:35 Opdateret: kl. 17:13
Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstår du deres løn-utilfredshed?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk