13. august 2020
Counter-Strike har gennem de seneste år udviklet sig til også at blive en ultra populær esport. Foto: Morten Chas Overgaard
Counter-Strike har gennem de seneste år udviklet sig til også at blive en ultra populær esport. Foto: Morten Chas Overgaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Snyd med Counterstrike koster 17-årig betinget fængsel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Snyd med Counterstrike koster 17-årig betinget fængsel
Næstved - 23. november 2018 kl. 07:20
Af Esben Thoby
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Computerspillet Counter-Strike har været voldsomt populært i årevis og spilles af millioner verden over. Det har skabt et marked for begreber som skins, coins og keys, der bruges i den virtuelle verden, men som købes og sælges for rigtige penge.

arrow Læs også: Bevæbnet 17-årig kørte vanvidskørsel

At primært unge mennesker er villige til at betale for at få et flottere gevær i et computerspil, var for fristende for en 17-årig dreng fra Næstved, som Retten netop har fundet skyldig i tre forhold af bedrageri.

Således gik den 17-årige ind i en Facebook-gruppe og tilbød de virtuelle opgraderinger til købere, som betalte ham via Mobilepay. De fik dog aldrig deres lovede udstyr.

23. december 2017 samt 12. og 20. januar i år modtog han henholdsvis 200, 1.200 og 350 kroner. De tikkede ind på hans private bankkonto, så det var en temmelig smal sag for politiet at finde frem til den unge mand.

I retten forklarede han, at han ikke havde haft noget større formål med at bedrage sig til pengene. De var såmænd blot blevet brugt på tant og fjas, lød det.

Selv om bedrageriet gav et udbytte på forholdsvis beskedne 1.750 kroner i alt, var retten ikke i tvivl om, at det skulle koste en fængselsstraf på 20 dage. Den unge alder samt en uplettet straffeattest gjorde, at den 17-årige slap med en betinget dom, som han modtog. Han skal desuden betale erstatning til de tre computerspillere, der blev snydt.

arrow Gymnasieelev frifindes for at true med skoleskyderi
07. november 2018 kl. 16:47 Opdateret: kl. 16:48
Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk