11. december 2018
Birgit Melsen foran parkeringshuset på Kählersvej, der onsdag fik monteret til- og frakørselsramper. Parkeringshuset åbner formentlig inden jul. Foto: Kim Palm
Birgit Melsen foran parkeringshuset på Kählersvej, der onsdag fik monteret til- og frakørselsramper. Parkeringshuset åbner formentlig inden jul. Foto: Kim Palm
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Snart kan du køre ind i det nye P-hus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Snart kan du køre ind i det nye P-hus
Næstved - 06. december 2018 kl. 08:26
Af Kim Palm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Nu kan du komme ind. Til gengæld kan du ikke komme ud endnu.

arrow Læs også: Cyklisterne får et lille forspring

Det er status på parkeringshuset på Kählersvej, der onsdag fik monteret kørselsramper til og fra den nye Rampe. Dermed bliver Rampen den direkte adgangsvej til det sidste og største af byens nye parkeringshuse med plads til 470 biler.

- Vi forventer at P-huset åbner inden jul, men vi har stadig et par udfordringer, siger projektingeniør i Næstved kommune, Birgit Melsen.

Det der mangler er nemlig stiforbindelsen fra P-huset og til stationen og bymidten, sådan at bilisterne også kan komme ud af den store betonklods midt i byen.

- Bilisterne kan ikke komme ud af huset via de nye kørselsramper. De skal i stedet kunne gå og cykle til og fra P-huset via den nye tunnel under Rampen. Og den sti mangler vi stadig at få færdiggjort, siger Birgit Melsen.

Når P-huset står færdig bliver det med indkørsel på niveau fire.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk