18. december 2017
Mogens Nielsen, 3. generation på kreaturslagteriet i Herlufmagle, er død. Han begraves 11. maj i sin fødeby. Foto: Thomas Krakau
Mogens Nielsen, 3. generation på kreaturslagteriet i Herlufmagle, er død. Han begraves 11. maj i sin fødeby. Foto: Thomas Krakau
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Slagteren er død

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Slagteren er død
Næstved - 04. maj 2017 kl. 06:28
Af Anna C. Møhl
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Herlufmagles navnkundige slagter, Mogens Nielsen, er død.

Han blev 75 år.
Mogens Nielsen var ud af en slagterslægt. Hans bedstefar grundlagde et kreaturslagteri på Helgesvej 33 i 1941 og Mogens Nielsen var således 3. generation i virksomheden. Han kom i lære som slagter i 1971 og så sent som i sidste uge var Mogens Nielsen på arbejde på slagteriet. Han mødte hver dag kl. 4.15 og gik hjem i løbet af eftermiddagen. I weekenden dyrkede han sin store passion, lerdueskydning, men følte sig ramt af en halsbetændelse. Tirsdag morgen vågnede han ikke.

Det var meningen, at Mogens Nielsen Kreaturslagteri i denne uge skulle offentliggøre, at et mere formelt generationsskifte var på vej. Mogens Nielsens søn Carsten Nielsen er allerede dybt involveret i virksomheden, der kører videre som hidtil. Fjerde generation på slagteriet er på plads i Carsten Nielsens navn.

Carsten Nielsen beskriver sin far som en mand af den gamle skole. En aftale indgået over telefonen var en sikker aftale. På slagteriet på Håndværkervej har man ikke brug for en advokat til at rede trådene ud med leverandører eller kunder.

Mogens Nielsen begraves fra Herlufmagle Kirke torsdag den 11. maj kl. 14.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.
Like os på facebook

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk