29. september 2020
Skovsvinet blev dømt uden selv at møde op i retten. Svineriet på billedet her stammer fra et andet tilfælde af overtrædelse af naturbeskyttelseslovens paragraf 28. Privatfoto
Skovsvinet blev dømt uden selv at møde op i retten. Svineriet på billedet her stammer fra et andet tilfælde af overtrædelse af naturbeskyttelseslovens paragraf 28. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Skovsvin blev afsløret af sit helt eget affald

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skovsvin blev afsløret af sit helt eget affald
Næstved - 27. juni 2020 kl. 13:10
Af Esben Thoby

Det er åbenbart en travl 28-årig herre fra Fuglebjerg, som ved Retten i Næstved er blevet idømt en bødestraf på 5.000 kroner.

arrow Læs også: Højteknologisk skraldeforsøg: Dit affald gemmer sig langt nede under jorden

Han havde hverken tid til at køre på genbrugspladsen, da han 11. januar sidste år smed en større mængde affald i Gunderslevholm Skovdistrikt mellem Fuglebjerg og Rejnstrup, eller til at møde op i retten, da hans sag skulle behandles.

Da der var tale om en bødesag, kunne den dog afgøres uden mandens tilstedeværelse.

En udeblivelse er så at sige det samme som en erkendelse, og anklager Charlotte Skovmands påstand om en bøde på 5.000 kroner blev fulgt af retten.

Talte om sin udåd

Den 28-årige blev dømt for at smide blandt andet en parasol, papkasser, spande, en kontorstol, plastikkasser og sorte skraldesække med indhold i naturen.

I skraldesækkene blev der fundet papirer, som indikerede, at skraldet stammede fra mandens husstand, og han blev således afsløret af sit eget affald.

- Derudover var der også nogle vidner, som havde hørt ham snakke om, at han havde smidt skraldet der, fortæller Charlotte Skovmand.

Ud over bøden skal den 28-årige også betale en erstatning på omkring 2.000 kroner til skovens ejere, som har brugt mandskab til at rydde op efter ham.

arrow Der skal sættes pris på naturen
14. maj 2020 kl. 09:05 Opdateret: kl. 16:51
Mener du, at det bliver mere forvirrende og besværligt at følge regeringens corona-retningslinjer?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk