20. januar 2019
Når det nye skoleår starter på mandag, har de mange elever på Kobberbakkeskolen ikke mulighed for at købe mad i en kantine. Foto: Kenn Thomsen
Når det nye skoleår starter på mandag, har de mange elever på Kobberbakkeskolen ikke mulighed for at købe mad i en kantine. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Skoleåret starter uden kantiner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skoleåret starter uden kantiner
Næstved - 10. august 2018 kl. 08:07
Af Helle Hansen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der skal være styr på madpakkerne hos de cirka 1.900 elever, som på mandag starter på det nye skoleår på Kobberbakkeskolen. Kantinerne på Kobberbakkeskolens afdelinger blev lukket 3. april, og det er stadigvæk ikke muligt at købe mad og drikkevarer på skolen.

- Kantinerne kommer i gang igen hurtigst muligt, men jeg kan ikke sætte nogen dato på, siger Morten Rand, administrativ leder på Kobberbakkeskolen til Sjællandske her lige før skoleårets start.

Lukningen af kantinerne på skolen blev besluttet af Morten Rand og de øvrige medlemmer af skolens ledelsesteam lige før påske. Daværende kantinebestyrer Mükremin »Mulle« Toy lavede mad på skolens afdelinger uden at betale nogen form for husleje for at bruge køkkenet. Der lå ikke nogen kontrakt, og aftalen om at drive kantinerne var indgået med skoleledere, som ikke længere var på skolen.

Det skulle der ryddes op i, og den daværende skolebestyrelse lavede en ønskeseddel til en kommende kantinebestyrer. Der var ansøgningsfrist lige inden sommerferien, og syv bød ind på opgaven.

Tre er udvalgt, som nu skal komme med deres bud på, hvordan de vil løse opgave. Kravene til den nye kantinebestyrer er, at maden skal være sund og varieret med mulighed for tilkøb, altså at kunne købe mad på skolen selv om man ikke har nået at bestille på forhånd. Man skal kunne bestille og betale hjemmefra via MobilePay, så børnene ikke behøver have penge med i skole, da færre og færre går rundt med kontanter.

Læs mere i Sjællandske, fredag.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk