13. april 2021
I gang igen. Dokken Crossfit tilbyder udendørs motion til hardcore motionister på Fabriksvej. Samtlige corona-restriktioner bliver overholdt, garanterer centerleder Dennis Nielsen, her med sønnen Malthe på armen. Fotos: Kim Palm
gallery icon

Se billedserie

I gang igen. Dokken Crossfit tilbyder udendørs motion til hardcore motionister på Fabriksvej. Samtlige corona-restriktioner bliver overholdt, garanterer centerleder Dennis Nielsen, her med sønnen Malthe på armen. Fotos: Kim Palm
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Skønt: Udendørs crossfit i gang igen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skønt: Udendørs crossfit i gang igen
Næstved - 02. marts 2021 kl. 21:30
Af Kim Palm

Musikken dunker derudaf, og motionisterne har nærmest julelys i øjnene. For selvom fitnesscentre fortsat er lukket land, så har Dokken Crossfit set sit snit til at genåbne for vægtløftning, konditionstræning og gymnastik med høj puls og intensitet.

arrow Læs også: Debat: Frivillige gør Høje Plads sommerklar

Al træning foregår nemlig udendørs i rå og rustikke rammer på Fabriksvej. Det er ikke ulovligt, da centeret overholder samtlige corona-restriktioner med Sundhedsstyrelsens guidelines for afstand og max 25 deltagere ad gangen til udendørs idræt.

- Da muligheden bød sig, slog vi til. Nu skal vi have folk i form efter den lange nedlukning, siger centerleder Dennis Nielsen - med sønnen Malthe på armen.

Nye lokaler

Sammen med partneren Anja Wissum er han flyttet ind i de gule bygninger ved siden af Næstved Bryghus, der tidligere husede den hedengangne lokalstation Radio Næstved og senest et loppesupermarked. Det har skabt tre gange så god plads som i det tidligere center. Men foreløbig er det kun tilladt at træne udendørs - og motionisterne skal møde omklædt og må ikke benytte bad og omklædningsrum.

- Det er også lige meget. Bare det at komme i gang igen, gør hele forskellen, lyder det fra sygeplejerske Mia Andersen, inden hun løfter en 40 kilo vægtstang og spurter rundt til de inciterende rytmer fra det store højtaleranlæg, der buldrer derudaf.

Dokken Crossfit har åbent for motionister hele ugen. I tilfælde af regnvejr kan motionisterne krybe under et halvtag, og træning aflyses kun i tilfælde af snestorm.

arrow Tidligere øjebæ forvandles til 150 boliger ved søbred
15. marts 2021 kl. 04:30 Opdateret: kl. 21:55
Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk