26. februar 2021
Før og efter behandling med Japansk Lifting, hvor der ses tydelig forandring af rynkerne. Privatfoto
Før og efter behandling med Japansk Lifting, hvor der ses tydelig forandring af rynkerne. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Skønhedspleje med Japansk Lifting

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skønhedspleje med Japansk Lifting
Næstved - 14. juni 2017 kl. 15:35

Behandler Mette My Oppermann, der startede klinikken Greenzone by Oppermann på Farimagsvej 29 i Næstved den 29. april, tilbyder naturlig hjælp mod rynker og hud som mangler vitalitet eller virker træt.

- Japansk Lifting er en metode, som bl.a. arbejder med at afspænde muskler i ansigtet, som får det til at slappe af. Resultatet er, at rynker med tiden vil mindskes, siger Mette My Oppermann, der har 12 års erfaring med hud- og skønhedspleje.

Hun er opringelig uddannet materialist i Sct. Jørgens Park og efterfølgende uddannet zoneterapeut og har taget en række kurser i øre- og ansigtsakupunktur samt Japansk Lifting.

Mette My Oppermann arbejder ud fra holistiske principper, og ved at studere ansigt og fødder er hun i stand til at finde eventuelle ubalancer.

- Mange med uren hud kan have problemer med fordøjelsen og hudproblemerne kan mindskes med den rette kost, zoneterapi og selvfølgelig hudpleje tilpasset hudtypen, siger Mette My Oppermann.

- Med Japansk Lifting opnås en fornyet glød og formindskede linjer ved én behandling. Men ofte anbefaler jeg et kurforløb på tre til seks behandlinger. Det afhænger af alder og hudens tilstand, understreger behandleren.

pewi

Efter 1. marts vil det igen være muligt at få udbetalt de resterende feriepenge. Tager du imod tilbuddet?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk