22. januar 2019
De to skolemestre, som mandag var til stede til indvielsen af den nye Wall of Fame. Emil Lennart Nielsen skal fra torsdag konkurrere i Herning. Simone Arnoldi er frisørelev, og hun deltager ikke i DM i Skills i Herning. Fotos: Jørgen C. Jørgensen
gallery icon

Se billedserie

De to skolemestre, som mandag var til stede til indvielsen af den nye Wall of Fame. Emil Lennart Nielsen skal fra torsdag konkurrere i Herning. Simone Arnoldi er frisørelev, og hun deltager ikke i DM i Skills i Herning. Fotos: Jørgen C. Jørgensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Skillsmestre hædres på Wall of Fame

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skillsmestre hædres på Wall of Fame
Opdateret 17. januar 2018 kl. 07:51
Næstved - 16. januar 2018 kl. 18:05
Af Jeppe Hee Rømer
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hver dag, når hundredevis af unge studerende på EUC Sjælland går i kantinen for at fylde maverne op, kommer de til at lægge vejen forbi den nye Wall of Fame, hvor både lokale, regionale og nationale mestre i Skills hyldes. Det skal være med til at inspirere de mange sultne mennesker til også at blive sultne efter succes og knokle ekstra hårdt, så de en dag selv kan gå efter at blive de bedste til deres håndværk.

arrow Læs også: Se billeder og video: Skills er et værre pillearbejde

Mandag blev den nye væg indviet med bobler og kransekage. Både skolemestrene og de regionale mestre er at finde på væggen, mens der endnu ikke er skrevet navne på pladserne for danmarksmestrene. Det er først på lørdag, skolen ved, hvor mange, der skal have skrives på der.

På torsdag starter DM i Skills i Herning, og her vil der i alt være seks forskellige repræsentanter fra EUC Sjælland fordelt på fem fag. Den ene af de medvirkende er elektrikeren Emil Lennart Nielsen. Han er stolt af at være på Wall of Fame og have kvalificeret sig til DM i Skills.

- Det betyder rigtig meget. Det viser, at der er nogle, som tror på mine evner, siger han og fortæller til Sjællandske, at kun sejren til DM tæller.

DM i Skills foregår 18.-20. januar i Herning.

Her vil Emil Lennart Nielsen konkurrere blandt elektrikerne, og forhåbentlig vil han, og de fem andre kvalificerede fra EUC Sjælland komme hjem med medaljer. Så vil de nemlig blive foreviget som danmarksmestre på den nye Wall of Fame.

arrow Kom og se: Byrådet som håndværkere
30. januar 2018 kl. 09:15 Opdateret: kl. 08:28
arrow Er der kloge næver i Nævers byråd?
29. januar 2018 kl. 15:00 Opdateret: kl. 14:44
arrow Flot anden plads til SOSU-pigerne
24. januar 2018 kl. 14:49 Opdateret: kl. 09:22

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk