21. oktober 2019
Dansktop-stjernen Troels Christensen, også kendt for sin politiske karriere i først Venstre og siden Liberal Alliance, er hyret til at optræde seks fredage til spis og dans Hos Simona. Pressefoto
gallery icon

Se billedserie

Dansktop-stjernen Troels Christensen, også kendt for sin politiske karriere i først Venstre og siden Liberal Alliance, er hyret til at optræde seks fredage til spis og dans Hos Simona. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Simona vil skabe ny tradition i Fuglebjerg med dansktop og stor buffet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Simona vil skabe ny tradition i Fuglebjerg med dansktop og stor buffet
Næstved - 10. juli 2019 kl. 06:13
Af Esben Thoby
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Jeg ved, det er svært at starte op, men jeg vil forsøge at skabe en ny tradition her i Fuglebjerg. Der skal ske noget mere i byen.

Sådan siger Simona Nygaard, som i slutningen af 2016 overtog Fuglebjerg Hallens spisested, der nu hedder Hos Simona. Nu er hun klar med et spritnyt koncept, spis og dans, som skal finde sted den sidste fredag i hver måned - første gang 26. juli.

Her vil man for 195 kroner få adgang til en stor buffet mellem klokken 18 og 20, hvorefter Dansktop-sangeren Troels Christensen er klar til at underholde de næste fire timer. Her bliver cafeteriet omdannet til et dansegulv, så gæsterne kan få sig en svingom.

- Vi har plads til 80 mennesker, og jeg håber, der kommer i hvert fald 50 første gang. Mange af mine stamgæster siger, at de gerne vil komme sammen med nogle venner, men de skal altså huske at købe en billet, griner Simona Nygaard.

Hun nævner samtidig, at man skal købe billet senest en uge inden hvert arrangement, så hun ved, hvor meget mad der skal laves.

- Første gang bliver med tunmousse til forret og flæskesteg og kalvefilet til hovedret. Til dessert er der banana split, men menuen vil være forskellig fra gang til gang. Derudover kommer der en lille overraskelse til hvert arrangement, så der også sker noget nyt hver gang, forklarer Simona Nygaard.

Troels Christensen er hyret til at underholde samtlige fredage. Han ligger i øjeblikket nummer 1 på Dktoppen.dk med sangen »Tak for hver en dag«, og på DK4 er han aktuelt nummer 8 med sangen »Hul i mit glas«.

- Jeg har hørt, at han skulle være rigtig god til at få gang i folk, så det glæder jeg mig til. Jeg ved godt, han nok ikke tiltrækker så mange unge mennesker, så vi satser på et publikum fra 40 år og opefter, fortæller Simona Nygaard.

Spis og dans finder sted den sidste fredag i måneden, bortset fra i december, hvor det er den første fredag, så det passer med julefrokostsæsonen.

Nyhedsbrevet for Sjællandske Næstved / Ugeavisen Næstved/ Søndagsavisen Sydsjælland
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 06.00
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk