4. august 2021
35-årig blev varetægtsfængslet i to uger for at true vidne og en række andre forseelser. Arkivfoto
35-årig blev varetægtsfængslet i to uger for at true vidne og en række andre forseelser. Arkivfoto
Foto: Jimmi Larsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sigtet for at true vidne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sigtet for at true vidne
Næstved - 15. juli 2021 kl. 15:20

En fugtig køretur endte natten til torsdag helt galt for en 35-årig mand.

arrow Læs også: 11 mænd anholdt i stor politiaktion mod narko og våben

På Erantisvej i Næstved påkørte den 35-årige mand fra Næstved fire biler og derefter en hæk, så bilen satte sig fast. Manden var spirituspåvirket og havde desuden både indtaget kokain og heroin. Da den 35-årige og en 46-årig passager kom ud af bilen uden at have fået større skader fra uheldet, opdagede den 35-årige at en beboer på Erantisvej havde fotograferet ham og uheldet. Det gjorde ham så vred, at han fandt kvindens lejlighed og sparkede døren ind, mens han råbte: - Åbn, du så os.

Forskansede sig

Kvinden blev meget bange og forskansede sig i sit soveværelse, mens den 35-årige gik rundt inde i hendes lejlighed og væltede møbler og smadrede hendes potteplanter.

Få minutter senere nåede politiets første patrulje frem til gerningsstedet, hvor den første, betjentene mødte, var den 46-årige passager, der truende gik frem mod patruljen med en dåseøl i hånden. Han blev overmandet og anholdt. Derefter blev manden, der fortsat opholdt i kvindens lejlighed overmandet og anholdt, så den chokerede kvinde igen kunne komme ud af sit soveværelse.

Mange lovovertrædelser

Den 35-årige blev sigtet for vidnetrusler efter straffelovens paragraf 123, som har en strafferamme på otte års fængsel. Han blev også sigtet for husfredskrænkelse for at bryde ind i lejligheden. Og så blev den 35-årige sigtet for narko- og spirituskørsel samt for kørsel uden førerret. Da den 46-årige passager blev visiteret viste det sig at han dels havde fire joints i lommen og at hans bæltespænde var en skjult kniv. Den 46-årige mand, der er fra København, blev derfor sigtet for overtrædelse knivloven og lov om euforiserende stoffer

Den 35-årige blev i et grundlovsforhør i Retten i Næstved varetægtsfængslet i to uger.

Vil du gerne arbejde mere hjemmefra?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk