20. november 2018
1. præmie: Åbent Hus i Hamburg. Foto: Flemming Værgman
gallery icon

Se billedserie

1. præmie: Åbent Hus i Hamburg. Foto: Flemming Værgman
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se foto: Årets pletskud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se foto: Årets pletskud
Næstved - 17. januar 2018 kl. 15:47
Af Jan Søe
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I Næstved Ny Fotoklub har medlemmerne holdt årskonkurrence, hvor Lars Lindeholm. indehaver af Click Næstved, var dommer. Lars Lindeholm havde fået leveret over 60 billeder, hvor han skulle finde de fem bedste billeder. Det viste været en noget vanskelig opgave, for som han sagde: »Der er mange gode billeder«.

Det skriver Sjællandske.
Det lykkedes ham dog at udvælge fem fotografier. Der var intet overordnet tema til konkurrencen, hvor eneste krav var, at billederne var taget i 2017.

Flemming Værgman stak af med tre af de fem præmier, idet hans fotos kom på første-, tredje- og femtepladsen. Han fortæller om vinderbilledet:

- »Åbent hus i Hamburg« er et vægmaleri i Hamburg, som jeg hver dag kom forbi og var nødt til kigge lidt nærmere på. Selv i virkeligheden kunne det være svært at se, hvad der var hus og hvad der var indpakning. For at gøre det lidt mere mystisk og svært for beskueren har jeg beskåret billedet lidt skævt. Der kom balance i billedet ved at lade »lynlåsen« ende i begge hjørner.

3. præmiefotoet er fra Stevns Klint, mens han fik 5. præmie for et foto af køer i tågen i Ljungen i Falsterbo tidligt om morgenen.

Lars Linnemann fik en 2. præmie for billedet af barnebarnet Caroline, som er 2 år. Det er fra en familietur i BonBon-Land.

Jess Schomann fik 4. præmien med sit foto fra Præstø.

Næstved Ny Fotoklub består af en gruppe glade amatørfotografer med lyst til at dele fotograferingens glæder med hinanden.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk