22. februar 2020
Fra forsædet på kommunens lille, hvide folkevogn klippede borgmesteren snoren. - Jeg tør ikke bare køre ind i den. Så risikerer jeg at dumme mig og ende i Natholdet, ligesom Helge Adam Møller gjorde, sagde han med et grin. Foto: Esben Thoby
gallery icon

Se billedserie

Fra forsædet på kommunens lille, hvide folkevogn klippede borgmesteren snoren. - Jeg tør ikke bare køre ind i den. Så risikerer jeg at dumme mig og ende i Natholdet, ligesom Helge Adam Møller gjorde, sagde han med et grin. Foto: Esben Thoby
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se billeder fra åbning af parkeringshus: Borgmester klippede snor fra bilen for ikke at ende i Natholdet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se billeder fra åbning af parkeringshus: Borgmester klippede snor fra bilen for ikke at ende i Natholdet
Næstved - 05. september 2018 kl. 11:07
Af Esben Thoby
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Tirsdag eftermiddag blev det nye parkeringshus på Grønvej åbnet for biler. Borgmester Carsten Rasmussen (S) holdt en kort åbningstale for de omkring 50 fremmødte, som derefter til fods begav sig på opdagelse i p-huset. Flere stødte til undervejs.

arrow Læs også: Unge hærger nyt p-hus - politiet må rykke ud dagligt

Borgmesteren blev den første til at parkere der, og derefter kom Sjællandskes udsendte som nummer to. Der var derfor god plads at køre rundt på, men det kommer der også til at være med parkerede biler. P-huset føles ikke trangt, og det er uhyre enkelt at finde rundt i. Samtidig er det lyst.

- Jeg glæder mig over, at der er højt til loftet, så vi ikke får de samme problemer som i Roskilde, hvor bilerne har svært ved at komme rundt, sagde borgmesteren.

Han fremhævede samtidig, at kommunen har fremtidssikret sig mod flere biler, idet der er mulighed for ganske let at tilbygge to ekstra etager på det femetager høje parkeringshus.

I sidste øjeblik var man blevet klar. Lys i nødudgangene var det sidste, der manglede, før alle lovkrav var opfyldt. Træplader udgør midlertidige afskærmninger, så selvom p-huset er klar til at modtage biler, mangler der stadig en del arbejde.

- Der skal facader på i strækmetal, ligesom det, der er på VUC, bare i en anden farve. Her bliver det rustrødt. Samtidig gøres der plads til, at ungdomsskolen kan udsmykke hele stykket ud mod togskinnerne med et stort vægmaleri, men der er ingen tidsplan for det endnu, fortæller projektingeniør Birgit Flinch Melsen fra Næstved Kommune og fortsætter:

- Der skal laves et flot bed ud mod Grønvej, hvor der også kommer en sti. Der skal plantes træer, og skråningen skal reetableres. Det bliver nok først næste år dog, da der kommer til at køre maskiner henover lidt endnu, og så bliver efterår.

Parkeringshuset har plads til 300 biler, mens der kan holde 130 på arealet foran. Tidligere var der her plads til 265 biler, mens posthusparkeringen kunne rumme 200.

arrow P-hus på Grønvej er klar onsdag
30. august 2018 kl. 07:15 Opdateret: kl. 17:13
arrow Her er P-huset som skal løse trængslen i byen
29. juni 2018 kl. 07:49 Opdateret: kl. 07:49

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk