24. juli 2019
Boligselskabet Lejerbo bygger 40 nye familieboliger på den nyanlagte vej Agerhønevej i Næstveds østlige bydel Markkvarteret. Boliger bygges i klynger, og der er indflytning 1. februar 2019.
gallery icon

Se billedserie

Boligselskabet Lejerbo bygger 40 nye familieboliger på den nyanlagte vej Agerhønevej i Næstveds østlige bydel Markkvarteret. Boliger bygges i klynger, og der er indflytning 1. februar 2019.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se billeder: Stor interesse til åbent hus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se billeder: Stor interesse til åbent hus
Næstved - 24. september 2018 kl. 16:41
Af Mia Than West
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kommer der have? Må man have hund? Hvad med antenne? Og hvor kan man skrive sig op? Der blev stillet mange spørgsmål til åbent hus i Lejerbos nye familieboliger på Agerhønevej i Næstved. Lørdag var byggepladsen åben for alle interesserede, og rigtig mange lagde vejen forbi for at få et indblik i, hvordan de 40 nye boliger kommer til at se ud.

arrow Læs også: Lejerbo bygger nyt: Boliger i byen hitter

Ægteparret Gitte og Knud Christensen fra Lundby har netop solgt deres 134 kvadratmeter store villa i to plan og drømmer nu om at flytte i lejebolig uden alt for mange forpligtelser.

- Vi er pensionister. Der er store udgifter ved at eje et hus. Man kan måske begrænse udgifterne ved at bo til leje, og så er det meget mere overskueligt, siger 69-årige Gitte Christensen til Sjællandske.

En enkelt 3-rums prøvebolig på 92 kvadratmeter stod klar til at blive vist frem. Der manglede stadig lidt finish, men de fremmødte kunne få et helhedsindtryk af størrelse, byggestil og inventar.

Flere gav udtryk for deres begejstring, og mange benyttede lejligheden til at skrive sig op til en af de nye boliger, der alle har indflytning den 1. februar 2019. I slutningen af oktober eller starten af november sender Lejerbo tilbud ud til de boligsøgende.

Der er åbent hus igen lørdag den 27. oktober på Agerhønevej i Næstved mellem klokken 10 og 15, hvor flere færdige boliger vises frem.

Nyhedsbrevet for Sjællandske Næstved / Ugeavisen Næstved/ Søndagsavisen Sydsjælland
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 06.00
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk