19. januar 2019
Billede
gallery icon

Se billedserie

facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se billeder: Skøre ukrainere og skummende sømænd til udsolgt koncert på Kongebryg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se billeder: Skøre ukrainere og skummende sømænd til udsolgt koncert på Kongebryg
Opdateret 13. maj 2018 kl. 11:32
Næstved - 13. maj 2018 kl. 11:30
Af Mia Than West
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der var masser af stemning, fest og farver på Kongebryg lørdag på den tidligere kaserne i Næstved. Her fyrede hele fire bands op under de mange publikummer, der havde sikret sit en af de i alt 1150 billetter.

Dansktopgruppen Humørekspressen lagde som det allerførste band ud på den mobile scene, der i dagens anledning var stillet op på pladsen ved Kongebryg. Dernæst overtog Sine & Flemming, og selv om der ikke var mange publikummer foran scenen først på eftermiddagen, var der stemning og højt humør både på scenen og hos de gæster, der var kommet for at få hele pakken.

Klokken 19 gik det ukrainske band Los Colorados på, og på deres helt egen skøre og originale måde blandede de polka med en masse forskellige genre som reggae og metal. Det fik flere til at bevæge sig op mod scenen og danse. Selv om det ikke altid helt var til at forstå, hvad der blev sunget, var det i hvert fald svært at stå stille.

De fleste publikummer var dog kommet for at høre Sømændende spille. Karrebæksminde-drengene gik på kl. 21, og det fik publikum helt frem til scenekanten. Der var højt skum, bægerklang og masser af fadøl, da en veloplagt ny kaptajn sammen med Orlogskaptajnen, Ankermanden Anker, Masteføreren, Gasten, Fyrbøderen, Matrosen og Ballastdrengen Steen og Torben Skipperkrans fik publikum til at synge med.

Læs meget mere i Sjællandske, mandag.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk