17. oktober 2021
LS Controls salgs- og marketingsdirektør Stig Petersen viser hvor garagen gik til dengang for 36 år siden, da han startede i firmaet. I dag er den gamle garage blevet en del af et kontor. Fotos: Jørgen C. Jørgensen
gallery icon

Se billedserie

LS Controls salgs- og marketingsdirektør Stig Petersen viser hvor garagen gik til dengang for 36 år siden, da han startede i firmaet. I dag er den gamle garage blevet en del af et kontor. Fotos: Jørgen C. Jørgensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se billeder: Nu udvider de igen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se billeder: Nu udvider de igen
Næstved - 15. november 2020 kl. 12:00
Af Helle Hansen

Når man svinger ned ad Industrivej, så fortsætter de fleste rundt i svinget ad Helgesvej, men inde på venstre hånd ligger ellers en af byens mere succesfulde virksomheder. Det er LS Control. Virksomheden har i dag godt 50 år på bagen og har siden starten af 1980erne ligget på Industrivej i Gelsted, hvor den nuværende salgs- og marketingsdirektør Stig Petersen i 1984 startede som den første medarbejder sammen med den ene af stifterne John Schenstrøm.

arrow Læs også: Næstved Erhverv: Nye hjælpepakker gør en forskel
Betydeligt vokseværk

Dengang lå kontoret i en 100 kvadratmeter stor dobbeltgarage, som hørte til parcelhuset på Industrivej 12, hvor John Schenstrøm boede. Siden da er både antallet af medarbejdere og arealet vokset betydeligt, til omkring 40 medarbejdere og 2.200 kvadratmeter.

I dag er hele parcelhuset for længst omdannet til kontorer og kantine, mens der derudover er bygget til ad flere omgange. For to år siden lejede LS Control så også nabobygningen i nummer 10, hvor udviklingsafdelingen nu befinder sig.

LS Control laver styringsenheder til ventilation, frekvensomformere til varmepumper, og hvad kunderne nu ellers har brug for af moderne elektronik. Grøn energi er et stort område, men ikke det eneste.

Nyt kontorlokale

Senest er der blevet bygget et nyt kontorlokale til produktionsledelsen, produktionsteknisk afdeling og indkøberne mellem lageret og produktionen. I dag sidder de i et hjørne inde i produktionen, hvor der er en del larm.

- Det er klart en forbedring af deres arbejdsmiljø, at de kan rykke derind i mere fred og ro, siger administrerende direktør Per Nielsen, og nok så vigtigt frigør det også plads i produktionen.

- Det giver mulighed for at få strømlinet produktionen, siger Per Nielsen og snakker om at gentænke produktions set uppet, mere kapacitet og bedre flow.

Ud over det er LS Control også allerede gået i gang med den næste udvidelse, som består i et koldlager i forlængelse af den nuværende lagerhal.

- Så vi ikke behøver have alle mulige plastkasser stående inde på det andet lager, som er ret pakket, forklarer Per Nielsen. Her kommer varer ind en gang om dagen, og der sendes varer ud en gang om dagen, så det bliver rart med mere plads.

Samtidig forbedrer det arbejdsmiljøet for lagerpersonalet, da de så vil få en lang sluse, som kan tage vind, når porten åbnes for varemodtagelse og forsendelse.

Så inden længe er der basis for, at LS Control fremover kan vækste noget mere end de vanlige årlige 10 procent i omsætningen.

Her er den seneste udvidelse, hvor folk der i dag sidder i poduktionen snart rykker ind.

arrow Engbork kåret til gazelle-virksomhed
30. oktober 2020 kl. 11:00 Opdateret: kl. 14:49
arrow Efter salg af virksomhed: Det var på tide med et generationsskifte
04. oktober 2020 kl. 19:18 Opdateret: kl. 09:52
arrow LS Control vokser og vinder initiativpris
01. november 2018 kl. 18:31 Opdateret: kl. 15:26
Rejser du til udlandet i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk