23. marts 2019
Jubilæumsfesten bød også på science show med et ordentligt knald. Her brændes hydrogenballoner af - under kontrollede forhold.
gallery icon

Se billedserie

Jubilæumsfesten bød også på science show med et ordentligt knald. Her brændes hydrogenballoner af - under kontrollede forhold.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se billeder: Byen festede til ære for gymnasiet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se billeder: Byen festede til ære for gymnasiet
Næstved - 21. september 2018 kl. 07:33
Af Mia Than West
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Kammerater. Tillykke med de 75. Tillykke med den udvikling, der har været på skolen.

Folketingsmedlem og tidligere minister Bertel Haarder (V) stod for at holde festtalen i anledning af, at det i år er 75 år siden, at Næstved Gymnasium og HF (NGH) slog dørene op for de allerførste elever på Jernbanegades Skole i centrum af Næstved.

Det blev torsdag fejret på gymnasiets nuværende beliggenhed på Nygårdsvej, hvor Dannebrog var hejst, og det summede af liv i aulaen og på alle gangene. Rektor på Næstved Gymnasium og HF, Susanne Stubgaard, bød på vegne af skolens elever og ansatte velkommen og førte gæsterne gennem NGH's historie og udvikling fra begyndelsen i 1943 og frem til i dag ved hjælp af både gamle og nye billeder.

Til jubilæumsfesten var der rig mulighed for at få et indblik i, hvordan det er at være elev på NGH anno 2018. Men det var i den grad også muligt at få en blik ind i fremtiden. I løbet af ugen har alle skolens elever arbejdet med fremtiden som tema, og til festen præsenterede de forskellige udstillinger og oplæg rundt på skolen. Gæsterne fik også en smagsprøve på årets kommende musikforestilling, hvor elever gik på scenen i aulaen og optrådte med musik, teater og dans. Fire elever sørgede desuden for at give gæsterne et ordentligt knald til science show, da de brændte hydrogenballoner af på scenen i aulaen.

Læs mere i Sjællandske, fredag.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk