28. september 2020
Forfatterbesøget fra Thomas Brunstrøm, manden bag Sallys far, var i første omgang planlagt til den 21. marts, men blev udsat på grund af coronaudbruddet. Pressefoto
Forfatterbesøget fra Thomas Brunstrøm, manden bag Sallys far, var i første omgang planlagt til den 21. marts, men blev udsat på grund af coronaudbruddet. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sallys far gæster biblioteket

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sallys far gæster biblioteket
Næstved - 13. september 2020 kl. 16:41

Forfatter Thomas Brunstrøm står bag serien om Sallys far, der er blevet et kæmpe hit blandt danske børnefamilier. Lørdag 26. september kl. 10.30 til 11.30 kan du møde ham på Næstved Bibliotek.

Mange danske børnefamilier kan slet ikke få nok af de sjove billedbøger om far, Sally og lillebror Eddie. Det er ikke altid nemt at være Sally. For Sallys far er både sygt pinlig og temmelig fjollet - det synes Sally i hvert fald.

Men Sallys far er faktisk ret sjov, i hvert fald hvis han selv skal sige det. Og heldigvis ved både Sally og Eddie godt, hvordan de skal håndtere far, når det kammer lidt over for ham. Sallys far er bramfri, politisk ukorrekt og fri for løftede pegefingre og speltboller - og så gider han at lege. Han er sådan en forælder, som voksne drømmer om at være og sådan en far, som alle børn drømmer om at have.

Forfatter Thomas Brunstrøm læser op fra nogle af bøgerne og fortæller om, hvordan de er blevet til, og hvor han har fundet inspiration til karaktererne. Børnene får mulighed for at være med i Sallys far-quizzen, hvor de kan vinde en bogpræmie. Til sidst er der er Sallys far-plakater til alle interesserede børn - med eller uden autograf.

Det koster 20 kroner at deltage i arrangementet, og billetterne skal bestilles på forhånd via bibliotekets hjemmeside. Der opfordres til kun én voksen per gruppe børn, så der bliver mest mulig plads til børnene.

Mener du, at det bliver mere forvirrende og besværligt at følge regeringens corona-retningslinjer?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk