25. maj 2020
Charlotte Andreasen fra Min Købmand på Præstøvej genåbner Østre Ringvej, sammen med borgmester Carsten Rasmussen og projektdirektør i Banedanmark, Klaus F. Jørgensen. Fotos: Jan Jensen
gallery icon

Se billedserie

Charlotte Andreasen fra Min Købmand på Præstøvej genåbner Østre Ringvej, sammen med borgmester Carsten Rasmussen og projektdirektør i Banedanmark, Klaus F. Jørgensen. Fotos: Jan Jensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Så skete det - Østre Ringvej er genåbnet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Så skete det - Østre Ringvej er genåbnet
Opdateret 20. september 2019 kl. 16:50
Næstved - 20. september 2019 kl. 16:34
Af Kim Palm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Vi skal nok lade være med at fjerne flere broer i Næstved.

Det lovede projektdirektør i Banedanmark, Klaus F. Jørgensen, da store dele af byen fredag gik til fest for at fejre, at jernbanebroen over Østre Ringvej omsider er køreklar igen.

Siden 6. maj har bilister og cyklister måtte finde alternative veje at sno sig rundt for at komme ind eller ud af byen. Nu er broen genåbnet og den hårdt prøvede købmandsfrue Charlotte Andreasen fra Min Købmand ved rundkørslen på Præstøvej fik lov at klippe snoren over, sammen med borgmester Carsten Rasmusen (S) og Klaus F. Jørgensen.

- Vi ved det har været hårdt for os allesammen, men særligt hårdt for købmandsparret på Præstøvej. Derfor skal du have lov at være med, når vi genåbner Østre Ringvej, lød det fra borgmesteren, da en tårevædet købmandsfrue klippede det røde silkebånd i stykker - til fri passage for gennemsnitlig 16.000 biler i døgnet.

Dermed har Næstved overlevet forvandlingen af togdriften Ringsted-Femern. Først var det Rampen, der gav både bøvl og besvær - og siden Østre Ringvej som er en af byens mest befærdede.

Gevinsterne med de nye broer bliver særligt mærkbare i 2021, hvor DSB indsætter el-toge på strækningen mellem Næstved og København.

Østre Ringvej forventes åbnet for biltrafik klokken 17.30, mens bybusserne kører over Østre Ringvej igen i morgen.

Nu er det igen muligt at komme på restaurant. Har du savnet at gå ud og spise?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk