21. juni 2021
Tre glade mænd fejrer autocampernes nye p-plads midt i byen. Fra venstre Erwin Thorius fra AutoCamperRådet, Niels Kelberg og Lennard B. Nielsen. Fotos: Kim Palm
gallery icon

Se billedserie

Tre glade mænd fejrer autocampernes nye p-plads midt i byen. Fra venstre Erwin Thorius fra AutoCamperRådet, Niels Kelberg og Lennard B. Nielsen. Fotos: Kim Palm
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Så skete det: Autocamperne har fundet deres fristed i byen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OBS! Denne artikel er en betalingsartikel og kan derfor kun læses af abonnenter eller mod betaling.

Så skete det: Autocamperne har fundet deres fristed i byen
Næstved - 15. november 2020 kl. 16:47
Af Kim Palm

De var kommet rullende fra Lyngby, Haslev, Præstø og andre danske destinationer for at tage del i festen. Fredag var en festdag for autocamper-folket, der fejrede den nye p-plads med champagne og skåltaler.

arrow Læs også: Lennard får sit lokum: Nu kan der tømmes spildevand på autocamperplads

- Det er stort for autocampisterne og godt for byen, lød det fra Lennard B.Nielsen, den tidligere fagforeningskæmpe, som sammen med tidligere byrådsmedlem Niels Keldberg (DF) har kæmpet en brav kamp for den nye autocamperplads midt i byen.

- Uden Niels var det nok aldrig blevet til noget, fortalte Lennard B. Nielsen som sammen med konen Lise hvert år kører Europa tyndt i deres rullende feriebolig.

Vand, strøm og WC

Den nye autocamperplads i Rådmandsengen tilbyder snart også vand og strøm, som campisterne selv skal betale for, samt mulighed for toilettømning.

- Da kommunen opdagede, at vi skulle helt til Tappernøje, Karlslunde eller Sorø for at tømme toilettet, får vi nu også de nødvendige faciliteter her på pladsen, siger Lennard B. Nielsen.

Ægteparret Liv og Arne Rønnow var kommet rullende hele vejen fra Lyngby, nord for København. De tilbringer flere døgn i autocamperen end i hjemmet i Lyngby og er glade for de nye faciliteter i Næstved.

- Vi har været her flere gange før og hver gang går vi en tur op i byen og ofte går vi ud at spise. Det gælder jo om at støtte op og bruge byen, når vi er her, siger Arne Rønnow.

Max 24 timer

Den bynære placering får også roser med på vejen af Erwin Thorius fra AutoCamperRådet.

- Det vil styrke handelslivet i byen, når vi kommer rullende. Men helt ærligt, det er for dårligt at vi kun må parkere her i 24 timer, siger Erwin Thorius.

Autocamperpladsen forventes fiks og færdig i foråret 2021, når de rullende ferieboliger sætter sig i bevægelse og drøner ud til nye oplevelser på landevejene omkring os.

arrow Debat: Tonen skærpes i strid om autocampere
25. september 2020 kl. 19:07 Opdateret: kl. 11:34
arrow Klem ballerne sammen: Byens nye autocamperplads uden toiletfaciliteter
17. september 2020 kl. 05:34 Opdateret: kl. 08:54
arrow På trods af gråvejr: Campinglivet byder på mange muligheder
12. juli 2020 kl. 15:33 Opdateret: kl. 22:09
Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk