24. februar 2020
Prisvinderen René Pallisgaard Skafte skærer for på den store lagkage, mens produktionsdirektør Poul-Erik Pedersen og DI-næstformand Kim Jørgensen (til højre) må vente. Foto: Thomas Olsen
gallery icon

Se billedserie

Prisvinderen René Pallisgaard Skafte skærer for på den store lagkage, mens produktionsdirektør Poul-Erik Pedersen og DI-næstformand Kim Jørgensen (til højre) må vente. Foto: Thomas Olsen
Foto: THOMAS OLSEN
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ropox-smed årets lærling

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ropox-smed årets lærling
Opdateret 01. juli 2016 kl. 10:27
Næstved - 01. juli 2016 kl. 09:40
Af Mogens Lorentzen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Jeg var arbejdsløs. Og klar til at gå i gang med en lærlingeuddannelse. Det blev smed. Og det har jeg ikke fortrudt.

Siger en stolt René Pallisgaard Skafte, 30. Han er netop udlært som klejnsmed, og torsdag fik han Di Sydsjællands Lærlingepris 2016. Fire år på Næstved-virksomheden Ropox, som i dagens anledning var klædt på til fest. Flaget var hejst og i værkstedet blev der dækket op med øl, vand og en kæmpe lagkage. Dagens hovedperson René Pallisgaard Skafte skar for efter at han var blevet hyldet i flere taler.

Kim Jørgensen fra DI Sydsjælland ønskede til lykke og glædede sig over, at der kom fokus på dygtige lærlinge.

- Vi får brug for dygtige faglærte de kommende år. Derfor vigtigt at få unge til at søge ind på erhvervsuddannelserne, sagde Kim Jørgensen.

Stolte traditioner
Næstveds borgmester Carsten Rasmussen fastslog, at Næstved har stolte industri-traditioner. Og han glæder sig over, at Ropox går foran med et godt eksempel og uddanner lærlinge.

Produktionsdirektør Poul-Erik Pedersen ønskede sin lærling til lykke med prisen. Og mindede om firmaets slogan: »En gang Ropox - altid Ropox«.

- Vi er stolte af dig, og håber du kommer tilbage, sagde Poul-Erik Pedersen .

Måske tilbage
Og René Pallisgaard Skafte vil bestemt ikke udelukke, at han kommer tilbage for at arbejde som svend på Ropox. Han er blevet head-huntet af en virksomhed i Herfølge.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk