17. september 2019
Ropox? administrerende direktør Tommy Jensen åbner champagnen, mens salgs- og marketingsdirektør Nils Bundgaard står klar til at fortælle de involverede medarbejdere om den vigtige vundne ordre i Frankrig. Foto: Kenn Thomsen
Ropox? administrerende direktør Tommy Jensen åbner champagnen, mens salgs- og marketingsdirektør Nils Bundgaard står klar til at fortælle de involverede medarbejdere om den vigtige vundne ordre i Frankrig. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ropox får gennembrud på fransk hospital

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ropox får gennembrud på fransk hospital
Næstved - 26. marts 2019 kl. 08:01
Af Helle Hansen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Næstved-virksomheden Ropox har fået en vask og dermed en vigtig fod indenfor på det franske hospitalsmarked.

- Beløbsmæssigt er det en udmærket ordre for os, men vigtigere er det, at det er første gang, vi vinder et hospitalsprojekt i Frankrig, siger en meget glad salgs- og marketingsdirektør Nils Bundgaard.

Ropox - som opfinder, udvikler og producerer hjælpemidler til handicappede - har være til stede på markedet i Frankrig i mange år, men hidtil har det mest været med hjælpemidler til plejehjem, mens et andet firma traditionelt har siddet på hospitalerne.

- Det her viser, at når vi laver de ændringer, der skal til, så kan vi godt gøre os gældende, siger Nils Bundgaard, der i øvrigt a propos snakken om udfordringer med at skaffe kvalificerede medarbejdere bor i Espergærde og i nu seks år har pendlet til Næstved på grund af jobbet hos Ropox:

- Det er en spændende virksomhed med nogle spænde produkter og et kæmpe potentiale, lyder forklaringen.

En af Ropox største succeser i nyere tid er en svingbar vask, som der her er arbejdet videre med, så den også kan indstilles i højden.

Det har krævet en holdindsats i virksomhedens udviklingsafdeling og har »kostet« mange timer og tegninger at nå dertil

Her er tale om knap 100 vaske og sæder til brusenicher for omkring 2 mio. kroner, som snart skal leveres til et privathospital i Nantes.

- Vi har kæmpet en kamp for at komme ind på det marked, og nu kom gennembruddet, siger en også meget glad administrerende direktør for Ropox Tommy Jensen.

Ordren på baderumsmøbler til hospitalet i Nantes kan fungere som referenceprojekt og dermed åbne døre på andre internationale markeder.

- Der bygges ganske mange hospitaler både i Europa, Asien og USA, hvor vi gerne vil byde ind. Tidligere har vi fokuseret meget på plejehjem, men at vi vinder det her hospitalsprojekt, ser vi som begyndelsen på en ny rejse, siger Nils Bundgaard.

Nyhedsbrevet for Sjællandske Næstved / Ugeavisen Næstved/ Søndagsavisen Sydsjælland
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 06.00
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk