15. november 2018
Værtsparret på Hotel Kirstine tjekker, at alt er i orden. Foto: Jørgen C. Jørgensen
gallery icon

Se billedserie

Værtsparret på Hotel Kirstine tjekker, at alt er i orden. Foto: Jørgen C. Jørgensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Romantiske Kirstine - se billeder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Romantiske Kirstine - se billeder
Næstved - 06. februar 2018 kl. 07:54
Af Mogens Lorentzen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Vi har gjort det, som ellers ikke er muligt. Gennemført et stort byggeri til tiden og til prisen. På under et halvt år. Og min drøm er opfyldt. Alt ser ud som om det har ligget her i 50-100 år. Stilen holder. Tak for indsatsen.

Hotelejer Henrik Green er meget tilfreds med sin store udvidelse af Hotel Kirstine. Stilladset blev rejst i august sidste år, og nu er 25 nye værelser klar til hotelgæster. Og med 56 veludstyrede værelser er Hotel Kirstine klar til fremtiden.

- Vi har manglet de værelser. Specielt efter at vandrerhjemmet lukkede. Det er godt for byen, at vi får nogle flere værelser med høj standard, siger borgmester Carsten Rasmussen.

Det er Næstved-firmaet Børge Jakobsen & Søn, der har haft hovedentreprisen. Og det er gået stærkt med at få hotel-projektet klar til tiden. Der er faktisk tale om flere byggepladser.

Fem værelser er indrettet i en ekstra etage på Trykkeriet, der er hotellets konferencecenter. Og i en ny bygning mellem Hotel Kirstine og Susåen er opført en hotelfløj i to etager med 20 værelser og parkering i kælderen. Naturligvis er der elevator. Fra de store træaltaner er der en fin udsigt over Næstved Havn.

Hotelbygningerne er opført i hvidpudsede facader med røde tegltagsten og småsprossede hvide vinduer.

Henrik Green overtog Hotel Kirstine i 2010, og har stort set bygget siden. Hotellet er totalrenoveret udvendigt og indvendigt - og nu er der kommet 25 ekstra værelser på det firestjernede hotel i centrum af Næstved.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk