19. maj 2019
Riflerne var ikke opbevaret efter lovens forskrifter, da politiet ransagede rockerfarens hjem.
Riflerne var ikke opbevaret efter lovens forskrifter, da politiet ransagede rockerfarens hjem.
Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Rockerfar får bøde - hjemmet ransaget efter sønnikes drabsforsøg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rockerfar får bøde - hjemmet ransaget efter sønnikes drabsforsøg
Næstved - 18. oktober 2018 kl. 08:00
Af Esben Thoby
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Som omtalt flere gange her på sn.dk, gik en 41-årig kvindelig pusher kort før juleaften sidste år til politiet og fortalte, hvordan hun var blevet truet af den 34-årige præsident for Bandidos i Næstved. Hun afslørede også, at hun havde solgt 130 kilo hash for ham fra en lejlighed på Omøvej.

arrow Læs også: Drabsforsøg: Retten afviser sag mod Bandidos-præsident

Kvindens forklaring fik politiet til at foretage en række ransagninger - herunder også rockerpræsidentens 62-årige fars hjem i den sydlige del af Næstved.

Her fandt man tre rifler og ammunition, som mandens ganske vist havde tilladelse til, men som ikke var opbevaret forsvarligt i et sikringsskab. Der var også ulovlig ammunition på bopælen, som slet ikke passede til riflerne.

På baggrund af fundene var den 62-årige for nylig forbi Retten i Næstved, hvor han blev idømt en bøde på samlet 3700 kroner.

Han var også tiltalt for ulovlig omgang med hittegods, idet man fandt en politiskjorte i hans hjem. Det kunne dog ikke bevises, at manden var klar over, at skjorten var ulovlig - eller om det overhovedet var tilfældet, da det ikke kunne fastslås, hvorvidt den var ægte eller ej. Derfor blev han frikendt for det forhold.

Bøden må siges i den grad at være småpenge i forhold til, hvor meget den 62-åriges søn - kaldet "Biggie" - tjente på hashsalget fra september 2015 til december sidste år. Ifølge anklageskriftet er der tale om 7,7 millioner kroner.

Rockerpræsidenten er desuden anklaget for forsøg på manddrab efter et skyderi 13. november 2017. Her trængte to mænd klokken 3.45 om natten ind i en lejlighed på Østre Ringvej, hvor den 25-årige beboer blev skudt i alt seks gang i mave, arme og ben. Han var i livsfare men overlevede, i modsætning til sin hund. Ifølge tiltalen havde skyderiet baggrund i den igangværende konflikt mellem Bandidos og Satudarah.

»Biggie«, som i øjeblikket opholder sig på retspsykiatrisk afdeling, er tiltalt for drabsforsøget på lige fod med to andre tiltalte i sagen, begge Bandidos-rockere på henholdsvis 27 og 28 år. Alle tre er også tiltalt for overtrædelse af våbenloven, og sagen mod dem indledes 11. februar næste år.

arrow Skudangreb på rival koster rocker 12 års fængsel
29. marts 2019 kl. 19:16 Opdateret: kl. 19:18
arrow Stjerneadvokat kræver rockerpræsident frifundet
15. marts 2019 kl. 18:04 Opdateret: kl. 16:19
arrow Bandidos-præsident med hang til dyre designermøbler
12. februar 2019 kl. 14:04 Opdateret: kl. 10:40
Nyhedsbrevet for Sjællandske Næstved / Ugeavisen Næstved/ Søndagsavisen Sydsjælland
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 06.00
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk