7. april 2020
Det var her i lejligheden på Østre Ringvej, der blev affyret seks skud mod en lokal hashhandler. Foto: Kim Palm
Det var her i lejligheden på Østre Ringvej, der blev affyret seks skud mod en lokal hashhandler. Foto: Kim Palm
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Rocker vil frikendes for drabsforsøg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rocker vil frikendes for drabsforsøg
Opdateret 15. august 2019 kl. 08:31
Næstved - 15. august 2019 kl. 05:52
Af Kim Palm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Anklageren går efter 12 års fængsel. Forsvareren regner med en fuldstændig frifindelse og finder det på kant med menneskerettighedsdomstolen, at den tidligere Bandidos-præsident, Kristian Beck Hansen, igen er blevet tiltalt for drabsforsøg.

arrow Læs også: Tidligere rockerpræsident idømt over 11 års fængsel

Det mindede mest af alt om en juridisk skyttegravskrig, da senioranklager ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, Mariam Khalil og den tiltaltes nye forsvarer Poul Hauch Fenger, beskød hinanden med paragraffer i straffeloven, da de indledte nævningesagen mod den 35-årige tidligere toprocker, der frem til anholdelsen boede hjemme hos sin mor på Gallemarksvej.

Kristian Beck Hansen er tiltalt for at være bagmanden bag drabsforsøget på en konkurrerende hashhandler på Østre Ringvej i november 2017. Han blev skudt seks gange, men overlevede, mens han hund blev skudt og dræbt.

I februar blev sagen afvist på grund af en fejl i anklageskriftet, da anklagemyndigheden ikke var i stand til at bevise, at Kristian Beck Hansen opholdt sig i lejligheden på Østre Ringvej. Nu er tiltalten ændret til, at Kristian Beck Hansen gav ordre til drabsforsøget og altså var manden, der sendte den allerede dømte rocker Jim-Bo Poulsen af sted med et skydevåben.

Kristian Beck Hansen nægter sig skyldig og hans forsvarer Poul Hauch Fenger forlangte at få sagen afvist, da Kristian Beck Hansen har appelleret til landsretten med krav om frifindelse. Den sag behandles den 11. november.

- Vi lever i et dansk retssamfund og ikke i Malawi eller Guinea-Bissau. Derfor ligner det ikke noget at starte en sag på et så tyndt og tvivlsomt grundlag, hvis landsretten senere i år, når frem til at min klient skal frifindes, tordnede Poul Hauch Fencher i retten.

Men dommer Sanne Egekvist afviste appellen om standsning af nævningesagen og lod den fortsætte. Det vil den gøre helt frem til 13. september, hvor der igen skal afhøres stribevis af vidner fra byens misbrugsmiljø, indtil der falder dom i sagen.

arrow Bandidos-præsident dømt for drabsforsøg
13. september 2019 kl. 12:20 Opdateret: kl. 14:15
arrow Vidne meldte afbud til retssag: Havde ikke råd til busbilletten
28. august 2019 kl. 07:45 Opdateret: kl. 16:32
arrow Drabsforsøg: Rockerboss tilbage i retten efter fodfejl
12. august 2019 kl. 05:52 Opdateret: kl. 16:18

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk