12. august 2020
Politiet var massivt til stede på Mosevej efter skyderiet søndag eftermiddag den 7. januar sidste år. Foto: Lars Ole Andersen/Media Næstved
Politiet var massivt til stede på Mosevej efter skyderiet søndag eftermiddag den 7. januar sidste år. Foto: Lars Ole Andersen/Media Næstved
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Rocker blev skudt på åben gade: Nu indledes retssag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rocker blev skudt på åben gade: Nu indledes retssag
Næstved - 15. januar 2019 kl. 08:44
Af Esben Thoby
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Søndag eftermiddag den 7. januar 2018. Klokken er 13.37, da en 22-årig mand - som efter politiets opfattelse har tilknytning til banden Asgardians 89, en støttegruppe til Hells Angels - bliver overfaldet på åben gade af to mænd.

arrow Læs også: To mænd idømt otte års fængsel for skyderi

De to kaster sig over den 22-årige, der kommer gående i krydset mellem Mosevej og Digevej. Den ene - en 28-årig etnisk dansk mand - slår offeret flere gange i hovedet, inden den anden - 29 år og med kuwaitiske rødder - skyder ham to gange i benene med en 9 mm-pistol. Mændene røver derefter to mobiltelefoner fra den 22-årige, inden de stikker af igen og efterlader ham med skudsår i venstre knæ og højre læg.

I dag indledes en nævningesag mod de to gerningsmænd, der begge Satudarah-rockere. De har siddet varetægtsfængslet siden henholdsvis februar og august sidste år. I anklageskriftet, som Sjællandske har fået aktindsigt i, står der, at det blodige overfald var "egnet til at fremkalde en konflikt mellem grupperne Satudarah og Asgardians 89". Hvis anklager Skipper Falsled har held til at bevise dette, så bliver straffen dobbelt så lang grundet lovgivningen i bandepakken - og dermed står de to til mange år bag tremmer. En endelig dom ventes afsagt 29. januar, muligvis først 1. februar.

arrow Væld af vidner i rockerretssag
26. januar 2019 kl. 13:59 Opdateret: kl. 09:44
Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk