17. februar 2019
Rundkørslen forbinder Englebjergvej, Ring Syd og Parkvej. Fotos: Mogens Johansen, Næstved Kommune
gallery icon

Se billedserie

Rundkørslen forbinder Englebjergvej, Ring Syd og Parkvej. Fotos: Mogens Johansen, Næstved Kommune
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ring Syd i rekord-fart

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ring Syd i rekord-fart
Næstved - 08. juli 2017 kl. 08:09
Af Mogens Lorentzen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den kommunale omfartsvej Ring Syd bliver tidligere færdig end planlagt. Og alt tyder på, at også anden etape af Ring Syd er langt forud for tidsplanen. Det gælder Parkvejs forlængelse og etableringen af en ny stor rundkørsel.

arrow Læs også: Mød din yndlingsged

- Ring Syd kan tages i brug midt i oktober. Efter den nyeste tidsplan bliver vejen klar til bilkørsel den 13. oktober, men vi har ikke afgjort, hvornår den åbnes for trafik. Og nu er vi gået i gang med næste etape, der gælder forlængelsen af Parkvej. Det arbejde var oprindelig planlagt til næste år, men vi har fremskyndet det, siger ingeniør Anders Gedde Pedersen, Næstved Kommunes projektleder på det store vejbyggeri.

Næstved Kommune er i gang med en omfartsvej fra Køgevej øst om Næstved frem til Vordingborgvej. Første etape fra Køgevej til Præstøvej blev indviet for flere år siden. Nu gælder det etapen fra Præstøvej til Vordingborgvej.

Arbejdet blev sat i gang af borgmester Carsten Rasmussen og teknisk udvalgs formand Søren Revsbæk i september sidste år. Og ifølge tidsplanen skulle arbejdet først være færdigt til jul. Men det er gået langt hurtigere. Entreprenørfirmaet Barslund A/S har haft så meget fart på, at vejen kan tages i brug midt i oktober. Og Parkvejs forlængelse bliver formentlig færdig i slutningen af oktober.

- Vi er bestemt ikke kede af, at arbejdet bliver færdig før planlagt. Nu skal vi have planlagt, hvornår de nye veje skal tages i brug. Og spørgsmålet er, om vi skal holde en samlet indvielse. Det skal vi nu drøfte. Foreløbig glæder vi os over, at de nye vejanlæg bliver tidligere færdigt end planlagt, siger Anders Gedde Pedersen til Sjællandske.

Parkvejs forlængelse er cirka 600 meter.

arrow Billeder: Parken fejrede 50-års fødselsdag
05. september 2017 kl. 11:05 Opdateret: kl. 10:23

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk