20. september 2021
Anders Mayland er tilbage i byen med 18 nye rækkehuse i Digtervejskvarteret. Illustration: Eurodan-huse
gallery icon

Se billedserie

Anders Mayland er tilbage i byen med 18 nye rækkehuse i Digtervejskvarteret. Illustration: Eurodan-huse
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Rækkehuse til seniorer: Velkommen til Baunehøj Park

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rækkehuse til seniorer: Velkommen til Baunehøj Park
Næstved - 05. februar 2021 kl. 09:14
Af Kim Palm

Indflytningsklare rækkehuse med en mindre overkommelig have er i høj kurs blandt det stigende antal seniorer, der bor i eget hus. Det er årsagen til, at Maycon bygger nyt i Digtervejskvarteret.

arrow Læs også: Byggeboom: Kommunen sætter gang i salg af 40 parcelhusgrunde

På den nyanlagte Mathilde Fibigers Vej skyder 18 rækkehuse op af mulden, komplet med gulvvarme, fibernet og integreret carport.

- Vi kalder dem livsstilsboliger, og vi tjekker ikke din dåbsattest. Men det er klart, at projektet er tiltænkt dem, der synes deres nuværende hus er blevet for stort, og de derfor søger noget mindre og mere overkommeligt og med optimal indretning, siger direktør i Maycon, Anders Mayland.

Helt ny bydel

Det lokalt forankrede byggefirma har længe ledt efter egnede udstykninger i Næstved. Nu er det fundet, lige for enden af Halfdan Rasmussens Vej - hvor adskillige byggefirmaer er ved at skabe en hel ny bydel.

- Det er et virkelig velrenommeret nabolag. Af de 18 boliger er ni allerede reserveret. Det går stærkt nu, siger Anders Mayland.

De 18 rækkehuse leveres og bygges af Eurodan-huse og byder på to forskellige hustyper. Den mindste model er på 105 kvadratmeter, og dertil kommer en integreret carport og udhus, som giver et samlet boligareal på 136 kvadratmeter. Den største model har et boligareal på 125 kvadratmeter plus carport og udhuse. Priserne starter ved 2,5 millioner kroner.

Artiklen fortsætter under billedet.

For enden af Halfdan Rasmussens Vej skyder den nye bydel op. Anders Mayland er også i færd med at byggemodne 18 parcelhusgrunde på nabogrunden. Foto: Jan Jensen

- Næstved har været lidt af en udfordring at bygge nyt, fordi priserne generelt har været lave her i området. Men ligesom på landsplan oplever vi også stigende boligpriser i Næstved-området, selvom grundpriserne stadig er markant lavere end i f.eks. Ringsted, Roskilde og Køge-området, siger Anders Mayland.

Nye parcelhuse

Han peger over på nabogrunden. Her skal der også bygges nyt. Maycon har købt grunden og er i gang med at byggemodne 18 parcelhusudstykninger. Dem er der også rift om.

- 14 er allerede solgt. Der er kun fire tilbage, fortæller den travle ejendomsudvikler, inden han sætter sig ind i den blå Tesla - klar til at udvikle nye projekter landet rundt.

arrow Flyt ind på toppen af byen: Nye rækkehuse får tagterasse
04. april 2021 kl. 12:11 Opdateret: kl. 17:23
arrow Kähler kan købes tilbage: Kommunen afventer konkret projekt
29. marts 2021 kl. 20:14 Opdateret: kl. 14:06
Synes du, at kommunen er der for dig?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk