16. juli 2018
Formand Louise Schou byder her skoleleder Casper Nørby-Jæger velkommen til Karrebæksminde Privatskole. Få måneder efter skolestart valgte skolelederen at stoppe. Nu har privatskolen ansat en ny. Foto: Finn John Carlsson
gallery icon

Se billedserie

Formand Louise Schou byder her skoleleder Casper Nørby-Jæger velkommen til Karrebæksminde Privatskole. Få måneder efter skolestart valgte skolelederen at stoppe. Nu har privatskolen ansat en ny. Foto: Finn John Carlsson
Foto: Finn John Carlsson +45 40142620/Finn John Carlsson
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Privatskole headhunter 61-årig skoleleder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Privatskole headhunter 61-årig skoleleder
Opdateret 15. december 2016 kl. 09:26
Næstved - 13. december 2016 kl. 10:21
Af Mia Than West
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Fra 1. januar får Karrebæksminde Privatskole ny skoleleder. Det er 61-årige Børge Jensen, som skal stå i spidsen for den nye privatskole og dermed være med til at forme privatskolen og fremover sikre dens eksistens.

- Vi forventer, at Børge kommer med en masse erfaring. Han vil hjælpe os med at lave den pædagogiske grundform og hele grundfundamentet på skolen, fortæller formand for bestyrelsen, Louise Schou.

- Det bliver rart at få nogle nye kræfter, som vil arbejde for skolen. Vi forventer, at vi som bestyrelse kan give lidt mere slip.

Karrebæksminde Privatskole ringede ind til første time den 8. august. Efter få måneder som skoleleder valgte Casper Nørby-Jæger i starten af november at forlade stillingen. Hans begrundelse var, at drift og administration fyldte for meget. Han ville hellere have fokus på børn og nærvær.

Siden har bestyrelsen taget sig af økonomi og drift, mens Marianne Egebjerg Frederiksen, der har været med i initiativgruppen bag skolen, har været stedfortrædende skoleleder og har taget sig af det pædagogiske arbejde.

Bestyrelsen har arbejdet målrettet på at finde den helt rigtige og erfarne kandidat, som kan få den nye privatskole endnu bedre fra start. Stillingen som skoleleder har ikke været slået op. Børge Jensen er blevet headhuntet, og bestyrelsen har været i dialog med ham, siden den tidligere skoleleder stoppede.

Børge Jensen er oprindeligt fra Næstved, men bor i Kirke Fjerritslev mellem Sorø og Ringsted. Han er uddannet speciallærer med speciale i læsning og erhvervede hjerneskader og har en pædagogisk diplomlederuddannelse, hvor fokus har været rettet mod kommunikation og dialogbaseret ledelse.

Han kommer fra en stilling som afdelingsleder for Specialrådgivningen på Synscenter Refsnæs og har desuden i mange år arbejdet på Filadelfia som blandt andet skoleleder for Børneskolen.

Karrebæksminde Privatskole har på nuværende tidspunkt 56 elever fra 0.-7. klasse. Håbet og visionen er, at der kommer endnu flere elever til. Det skal den nye skoleleder være med til at indfri.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk